|
Природно зголемување на гради |
Внеси реплика | страница 123 4> |
Автор | |
janana
Нов член Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 3 |
Тема: Природно зголемување на гради Испратена: 18.Ноември.2008 во 15:41 |
IMam 15 godini i od vas baram pomos za toa kako da mi porasnat gradite,bidejki se mnogu mali...sigurna sum deka ovoj problem go imaat i uste mnogu drugi devojcinja kako mene odnaprad blagodaram
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Испратена: 18.Ноември.2008 во 20:17 |
Ke ti porasnat , ne se sekiraj, nikoja ne ostanala bez gradi i ne e vazna goleminata sem ako ne sakas da bides kafanska pevaljka
|
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Испратена: 18.Ноември.2008 во 20:20 |
car
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Испратена: 18.Ноември.2008 во 20:33 |
еј не ве личит бе така дејчето да го зезате,блу па ти биди бе мило солидарна по женска линија,збунет убо кажува
ама со извесна доза зезање.... janana мило природно зголемување на гради јас колку што знам не може,природата веќе тебе те дарила толку колку што дозволиле гените чаре само силикони мило,ама и тоа да го оставиш за неколку години од сега,дотогаш скривај нешто во прслучиња и тоа е тоа,бегање нема. |
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
pagane
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Испратена: 18.Ноември.2008 во 20:41 |
што да нема, бе? боза,боза,боза...
|
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Испратена: 18.Ноември.2008 во 20:43 |
како боза пагане?
да пие боза треба? |
|
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
pagane
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Испратена: 18.Ноември.2008 во 20:45 |
не знаеш???
Боза и само боза му е маjката... Барем при нас така кажуват старите и искусни луге. |
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Испратена: 18.Ноември.2008 во 20:49 |
пагане абе јас колку што знам боза пијат само жени доилки
за да имаа повеќе млеко. |
|
|
Гостин
Гостин |
Испратена: 19.Ноември.2008 во 01:49 |
БОЗА???
НО АЈ ДО 17-18Г МОЖЕ ЌЕ МРДНАТ УШТЕ МАЛКУ... janana ИЧ ДА НЕ ТИ Е ГАЈЛЕ, УБАВО ТИ КАЖА ПРАВДОЉУБЕЦ, ПОТПУНКИ У ПРСЛУЧЕ, И НАДЕВАЈ СЕ ДЕКА ЌЕ МРДНАТ УШТЕ МАЛКУ |
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Испратена: 19.Ноември.2008 во 13:36 |
На крај краева па што ако ти се мали градите. Има и машки кои такви сакаат Битно природни да ти се
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Испратена: 19.Ноември.2008 во 13:48 |
така е блу мило,не сакаат сите машки големи гради,се е прашање на личен вкус |
|
|
butterflyM55
Сениор ***PEPE*** Регистриран: 17.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 3399 |
Испратена: 19.Ноември.2008 во 13:51 |
Pa sto ako se mali...zar sakas da ti se do nos??????Ne se zamaraj so nepotrebni raboti se sto daril Bog prirodno e ubavo
|
|
janana
Нов член Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 3 |
Испратена: 19.Ноември.2008 во 15:09 |
mnogu vi blagodaram na vasite soveti pozdrav do site :***
|
|
ladyzaki
Сениор Регистриран: 15.Ноември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6584 |
Испратена: 19.Ноември.2008 во 15:11 |
a za namaluvanje?(ova e samo opsto prasanje ne se odnesuva na nikogo konkretno)stvarno ste superiska me iznasmeavteP.S.specijalen pozz do jananaotkako se registrirav na forumov mi se prodolzi zivotov za 10 god.garant
Изменето од ladyzaki - 19.Ноември.2008 во 15:13 |
|
Внеси реплика | страница 123 4> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |