![]() |
|
snimanje od kamera na pc |
Внеси реплика ![]() |
Автор | |
blagojasast ![]() Нов член ![]() Регистриран: 15.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 1 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Испратена: 15.Ноември.2008 во 20:31 |
Imam edno prasanje.
poseduvam postar tip na video kamera sony so 8mm kaseti. Sakam da gi presnimam vo kompjuter.Kamerata koristi dva pina za presnimuvanje. Dali nekoj znae kade da nabavam kabel pin-usb(pretpostavuvam) i koj softvwer e potreben? Odnapred blagodaram za moznata informacija. |
|
![]() |
|
Tegla ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 16.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 2213 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Treba da si kupis karticka so analogni vlezovi. Blackmagicdesign bi ti preporacal zaradi cenata.
|
|
That is called grain. It is supposed to be there.
|
|
![]() |
|
solidsnake ![]() Група ![]() Регистриран: 13.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 70 |
Уште блекмеџик да се наоѓа лесно по нашиве продавници. Или некој го има на лагер, а не сум разбрал ![]() Во секој случај и тв картичка со пин влезови ќе ти заврши работа. |
|
![]() |
|
Tegla ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 16.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 2213 |
That is called grain. It is supposed to be there.
|
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
bez vlezna video karta nisto
no ima resenje kje najdes nekoj drugar so ja ima na negovo PC ili kje si procitas po oglasite koj toa za mali pari kje ti go pre*aci gi ima pun k..... po oglasite Изменето од anakin - 16.Ноември.2008 во 20:59 |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
|
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |