![]() |
|
Македонија го призна Косово |
Внеси реплика ![]() |
страница <12345 46> |
Автор | ||||
kum ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 3279 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
abe lujge...drugi resavaat koj kogo priznava...
|
||||
JOIN THE FAMILY
|
||||
![]() |
||||
butel2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 4138 |
|||
sramota ... ete go najdobriot premier i najdobrata vlada a i pametniot narod sto znae za kogo glasa
istorijata se povtoruva.... demeke sme golemi makedonci , a vsusnost predavnici.... sega cekajte go denot koga makedonija napolno ke si ja izgubi avtonomijata |
||||
![]() |
||||
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
|||
|
||||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
||||
![]() |
||||
ZoraNaSlobodata ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 3392 |
|||
Da ti kazam pravo duri i troa keif mi e duri,sepak Kosovo e Albansko,no zapamt,ne e muslimansko-arnautsko. |
||||
За нея ние живеемъ,за нея ние мремъ!
|
||||
![]() |
||||
milano4ever ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 17.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 40 |
|||
|
||||
![]() |
||||
Zajcef ![]() Сениор ![]() ![]() TOTENKOPF Регистриран: 16.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1252 |
|||
Од што да се плашиме бе милано?Земјава да не ја кренат и да си ја однесат со нив?Па се што имавме се разграба-еве сега и името ќе ни го земат како и идентитетот... Мртов човек не се плаши од смртта... |
||||
Кога неправдата станува закон,отпорот станува должност....
|
||||
![]() |
||||
ZoraNaSlobodata ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 3392 |
|||
Ne ste albanci,albancite bea edni od najgolemite hristijanski vitezi vo borba protiv islamo. Vie ste arnauti od kvakaz! Изменето од moira - 10.Октомври.2008 во 00:06 |
||||
За нея ние живеемъ,за нея ние мремъ!
|
||||
![]() |
||||
milano4ever ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 17.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 40 |
|||
Изменето од moira - 10.Октомври.2008 во 00:06 |
||||
![]() |
||||
Zajcef ![]() Сениор ![]() ![]() TOTENKOPF Регистриран: 16.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1252 |
|||
Ајде бе доста уште една дискусија од типот кој е прв јајцето или кокошката?!Ајде оставиги нека се радуваат луѓето та биле илири или арнаути-нас ништо не ни менува.... Изменето од moira - 10.Октомври.2008 во 00:06 |
||||
Кога неправдата станува закон,отпорот станува должност....
|
||||
![]() |
||||
|||
|
||||
![]() |
||||
Dogi ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 3168 |
|||
жал ми е само што се потврди тезата на некои, дека сме сателит на USA!
немаме сопствен став, немаме сопствена политика, немаме ништо! е уште името ни остана, ако не ни го забранат и тоа задоволство! |
||||
Јас сум мајстор!
Кликни овде за комуникација со мене (потоа кликнете во полето 'Edit nickname' и впишете го вашето име) |
||||
![]() |
||||
mileg ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 1758 |
|||
Косово мораше да се признае еден ден и тој ден дојде.Сакам да кажам ја следев денешната седница и и честитам на владата што не дојде.Уште еднаш многу сум задоволен од таа резолуција.
|
||||
![]() |
||||
rhino ![]() Нов член ![]() Регистриран: 28.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 13 |
|||
Abe druze...koga zboris daj procitaj nesto pred da tropas gluposti. Albanecot e arnaut, i shqiptar i albanian.... Za tvoja informacija Arnaut e turskiot zbor za albanec. Arnaut = albanec yunan = grk ingiliz = anglicanec Nekoj pred tebe kaza...albanci nikogas nemale verski prepukuvanja...a postojat vo 3 denominacii: katolici, muslimani i pravoslavni. Aj neka e airlija priznanieto! Ostana uste imeto... :) |
||||
![]() |
||||
rhino ![]() Нов член ![]() Регистриран: 28.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 13 |
|||
E ako de :) ke kupuvame poevtini kompjuteri :) Jas bi glasal da staneme drzava na SAD 51-va :) Kako sakas ke mozes da govoris, ke imame pobrz internet, wall street ke e nas (a ne eban solun) :))) |
||||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <12345 46> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |