|
BACKSTAGE на Сител |
Внеси реплика | страница 123 5> |
Автор | |
KAROLIN
Сениор Maкедонско девојче Регистриран: 28.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 201 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 08.Октомври.2008 во 21:16 |
Дали го гледавте ова чудо, од денес почна на Сител од 18:50
го водат Маријана од бингото, таа плавата и Влатко од МОрал толку е глупо, аматерско, и лошо......... а идејата е да им парира на А1 ЕКСКЛУЗИВ Изменето од KAROLIN - 08.Октомври.2008 во 21:17 |
|
mrzla
Сениор натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
не сум гледала
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не го гледав вечерва , но штом водител е... Влатко...сигурна
сум дека ќе ми се допадне..........
|
|
maestro13
Сениор Регистриран: 20.Јуни.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 428 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Оваа Бекстејџ е толку бедна копија на Ексклузив што дури ја ставиле и како А1 - после главните Вести, така да вестите на Сител сега се само „фалсификат“ на вестите на А1. И Роберт Д. Крстевски во својата рубрика во Утрински весник го опиша овој проблем.
А емисијата ја гледав пред некој ден. Прво коментарите на водителите беа толку здодевни, прво зборат нешто за следниот прилог, па викаат: „Сега погледнете го прилогот“ и така ќутат некое време а камерата ги дава и после пак продолжуваат да дебатираат за прилогот. Глупаво изведено. И од што се состои целата емисија? Ексклузивно интервју со Маја Оџаклиевска (Вауууу!), како Ј.Ј. сакал да им напише песна на првото лезбо дуо и колку нашите трошат кредит за мобилен. Нема шанси да им парира на Ексклузив (иако и тој стана само еден вид реклама за емисиите на А1/А2) кој постои веќе една година и има свој интернет сајт. На Бекстејџ им се бедни и шпиците и тоа даските закачени од позади за кои Сител ни претставува дека се дел од сценографијата. Со еден збор - досадно и глупаво. Изменето од maestro13 - 17.Октомври.2008 во 21:20 |
|
IQ
Сениор Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sakam da kazam oti sinokja slucajno ja fativ emisijava vo niedno vreme, ne vidov sho se sluchuva, vidov samo deka Vlatko ima chupana vegja ko na shmizla i vekje ne mi e simpatija gotovo
|
|
DarlinG
Сениор *Lara*Croft* Регистриран: 09.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1621 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mislam deka emitiraat red carpet na nova tv. toa ne mi se dopaga
|
|
|
|
KAROLIN
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mn se gadni, zaso davaat prilozi ako ne gi sakaat lugeto na prilozite?
na primer za GRAND, za boki 13, za se? |
|
Eli
Сениор Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Za nikade se..ko na kafe da otisle i da ogovaraat..ili pa ko na pazar..
|
|
Човекот секогаш треба да остане човек,без разлика со што се бави и каков успех има..
|
|
maestro13
Сениор Регистриран: 20.Јуни.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 428 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
денес ексклузивно помпезна најавувана информација: влатко лозановски не сакал да иде на забар.
Потоа изјава на Влатко: па обично идам на забар само кога ме болат забите (проследено со вулгарно сликање на камерата кон неговите заби). |
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ja gledav emisijata vo koja sto imase prilog za
...sto mislat poznatite za homosekcualcite.... i koga Vlatce rece....
...sega sakam da gi gusnam mama i tato sto me porasnale....
....vakov zdrav i normalen.......Lele... vo toj moment i jas posakav ....
....da go gusnam Vlatko..........
Sega pred malku go gledav vo ...Vrteleska... kaj Vesna....
......srcence nevideno e..............
|
|
maestro13
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Стварно Бекстејџ објавил дека Боки 13 си отишол од А1??
|
|
KAROLIN
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne, od kade toa, ne znam............BOKI e vo A1!
|
|
james dean
Сениор Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
А бе што не кажувате вакви работи.... дека Маријана била водитељица.... Не би гледал таква емисија... но штом е со Маријана... |
|
maestro13
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
http://utrinski.com.mk/?ItemID=622DBB1C880A9147B5CEA1AA1BAF5F2A |
|
Внеси реплика | страница 123 5> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |