|
Посетување психолог или психијатар |
Внеси реплика | страница 123 9> |
Автор | ||
ShmIzLi4kA
Сениор Регистриран: 21.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 123 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 03.Октомври.2008 во 01:30 |
|
Dali ste doshle vo situacija da vi treba strucno lice psiholog...iskreno vo posledno vreme mi se slucuvaat takvi raboti sto neznam kaj odam i sto pravam i se isklucuvam od svetot..Koga mislite deka e potrebno da odite na psiholog i kade vsushnost moze da se najde takvo lice
Изменето од mamma - 03.Октомври.2008 во 01:33 |
||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Samo rabotna terapija, sto bi rekla mamma, motika i u niva
|
||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Valjakot i kreci niz doma
|
||
ShmIzLi4kA
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ozbilno sto smetate vie koga mislite deka covek treba da ide na psiholog i kade moze da se najde takvo lice ?!
|
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
som se smees si ili napola pat nadvor od problemite ili na pola pat za ispituvanje |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
mrzla
Сениор натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
па би сакала да има некои отворени институции за секого достапни..........
кога ти е навистина тешко да има каде да се испразниш и да ти олесни,а плус да разговараш и со стручно лице ни фали тоа мислам |
||
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ja obicno nautro se praznam
|
||
ShmIzLi4kA
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Pa mene iskreno stvarno mi treba...se naogam vo situacija koga nemozam-nesakam da veruvam na drugarki prijatelki i slicno i nekoj raboti nekam da gi kazam pred drugite a sepak mi treba sovet i pomos veke dolgo vreme ama neznam kaj mi e lekot nemam ni pojma kaj mozam da najdam takvo lice i neznam kako idat tie proceduri i gluposti. Takvi raboti gledame samo na filmovi
|
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ako ne najdes strucno lice a ti treba itno
najdobro e da sepnes vo vrbata |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
ShmIzLi4kA
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
smej se pomaga
debelo |
||
|
||
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
E vaka kaj mene kako bese. Mnogu me bolese zab i bese nok i daleku od bilo kakva pomos. Raskinav telefonski i ne bev nervozen samo jas i kako polovina od bolkata da ja spodeliv so nekogo. Utroto si otidov na zabar i vesel otidov da i se ulizuvam na mojana togasna i se smirivme. I potem zivotot si prodolzi onaka ubav kakov otsekogas mi bil.
|
||
ShmIzLi4kA
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Pred nekoj mesec na edna drugarka i padna loso od mn nervoza ja odnesovme kaj maticniot doktor i i dade upat za na psihijatar deka i trebalo lice da porazgovara i sl. no ona ne otide.. I sea mi dojde idea da si pobaram lek kaj maticnata ama nemam poim kako odat tie raboti i dali e normalno seto toa
|
||
ShmIzLi4kA
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
jas definitivno sum se mrdnala a ? Teshko mene stom dojdov do vaka
|
||
Внеси реплика | страница 123 9> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |