![]() |
|
Прво сеќавање |
Внеси реплика ![]() |
Автор | |
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Испратена: 30.Септември.2008 во 10:45 |
На што прво се сеќавате откако сте се родиле ?
Според Адлер тука бил клучот на вашето испонашање. |
|
![]() |
|
kejt-d-grejt ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
|
![]() |
|
ПодВодно ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
некој хрчи ... темно е... имам околу 2 години ... мамо (шепотам)... ништо ... мамо (тивко) ... ништо ... мааамооо! (гласно) ... ммммм? (мајка ми) ... ми се --- ... ај ...
(по половина саат) уште хрчи ... мамооо ... (исто како горе) ми се ... хрчењето запира: СЛУШАЈ ТИ ЅВЕРЧЕ ЕДНО НЕПРОКОПСАНО!!! ИЛИ СПИЈ ИЛИ ЏИТКА ОДОВДЕ ДА НЕ ТИ ЗАЛЕПАМ НЕКОЈА!!!... молчам ... не дишам ... напнат мир ... хрчење ... се извлекувам назадечки меѓу нив, нозете први, па јас, (креветот ми е висок... со благо `туп` се дочекувам на подот) па перницата што ја м`кнам со една рака ... на која страна беше вратата ... полека ја отворам, не толку полека ја затворам (тоа е потешкиот дел) ... нешто шушка во кујната ... го следам звукот ... дојди на бабичка кај мене ... лелеее, цела смрзнала ... сега баба ќе те стопли ... тонам во сон |
|
![]() |
|
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Zvuci neverojatno,zasto nemav duri ni godina dena,a se sekjavam na majka mi kako me uspiva,a jas lezev pokraj nea i ja gledav dodeka taa ne zaspa
![]() ![]() ![]() |
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Ja neso kao Samson ne davav da me sisaat, vreskav i se drzev za kvakata od vratata da ne me nosat kaj losiot cicko berber koj sepak na kraj me isisa oti na sila me odvedoa kaj nego i od so mnogu pretav mi go secna uvoto
![]() |
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
crno
mnogu crno svetlina I BI SVETLINA ![]() za ova ne se sekjavam , no ubo zvuci taka napisano ![]() |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
ekszi88 ![]() Сениор ![]() ![]() In Love Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7008 |
Јас слабо стојам со сеќавањето од детството.. така да немам појма, навистина на многу малку работи се сеќавам
![]() |
|
![]() |
|
LiDivio ![]() Модератор ![]() Регистриран: 19.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 7265 |
Браво за тие што се сеќаваат на 1 или 2 години.
![]() Инаку јас се сеќавам од најраното детство (на 4 год) како пред зграда некои деца си разменуваат сликички од ЕП Франција 1984 (фудбал).
![]() |
|
![]() |
|
saguaro ![]() Сениор ![]() Регистриран: 25.Август.2011 Статус: Офлајн Поени: 482 |
Меѓу другото и на тоа како загинав во претходниот живот...
![]() |
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
...jas pa ,...se sekavam ushte na zigot-ot,
.....machna beshe ponatamoshnata delba ........ ![]() |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
|
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |