|
Што е најлошо во животот? |
Внеси реплика | страница 123 13> |
Автор | ||
Месечина
Сениор Регистриран: 08.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 0 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 15.Септември.2008 во 19:02 |
|
ајде прво вие мене не ми иде идеа!
|
||
For me,the summer will be pure gray-mother-of-pearl gray, very pale gray. To me, this is the big statement for summer. Then we have light blue,light turquoise, lots of pink..by Mesecina-"Miss mistery"
|
||
seka
Сениор Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ova tema e pojse za filozifiranje, barem jas taka mislam patem....
sekoja osoba ima nesto loso vo zivotot doziveno, za sekoja osoba "loso" znaci nesto drugo, za nekoj e loso sto nema mnogu pari, za drug e loso sto nema kuka, za tret e loso sto nema zdravlje...
Loso vo zivotot ne se definira, sekoj si gi ima svoite "maki" i "losooti" pominato ili vrvi niz niv!
Jas ne mozam da kazam deka nekoja situacija ili nekoe dozivuvanje e "najloso", ne deka zivotot mi bil med i mleko....no za mene vo sekoja losa situacija ima i nesto dobro
|
||
Razumot e skapocen kamen koj najubavo sjae vo ramkite na
skromnosta. |
||
Месечина
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
епа најлошо..во животот..што може да се случи..
|
||
For me,the summer will be pure gray-mother-of-pearl gray, very pale gray. To me, this is the big statement for summer. Then we have light blue,light turquoise, lots of pink..by Mesecina-"Miss mistery"
|
||
Палестинец
Сениор Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 12129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
да ти станам маж. |
||
Biba_G
Сениор Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
Месечина
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
зошто не ке те убијам.. |
||
|
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
LOSH ZIVOT SO MALKU SEKJAVANJA
|
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...ako ja promashev profesijata...
|
||
BisernA
Сениор Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ако направам погрешен избор,... (сеа ми текна на смер во трета година... што ќе се случи ако одберам јазичен, а после сакам да одам на економски,... или одберам економски а посакам да студирам јазик.... ) од кај да знам кој избор е вистинскиот
|
||
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Живот без Бисерна
|
||
Izzi
Сениор BRAINIAC Регистриран: 18.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4475 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
да изгубиш сетило...мислам дека полошо нема
|
||
|
||
DJAKONDO
Сениор Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
da sakasg\h da se smirish so moira, a taa da te odbiva
polosho nema
|
||
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ima , ima ... Valerija
|
||
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ке видиме утре шо ке се деси...
|
||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
||
Внеси реплика | страница 123 13> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |