![]() |
|
Евергрини од Евровизија |
Внеси реплика ![]() |
страница 123> |
Автор | ||
DarlinG ![]() Сениор ![]() ![]() *Lara*Croft* Регистриран: 09.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1621 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Испратена: 10.Септември.2008 во 22:04 |
|
Еден многу интересен настан во културата е Евровизија. Прв пат се одржува во 1956 година во Лугано, Швајцарија и од тогаш неговата гледаност расте секоја година.Сигурно секој од нас барем еднаш ја има гледано и некоја песна му останала во сеќавање. Не мора да е победничка песната, тоа е ваш избор. Поздрав
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
alan ford ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Spanija..1990 vo Zagreb Un Solo Bambino
..i od ovaa godina Izrael,Francija i Bosna |
||
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
|
||
![]() |
||
KAROLIN ![]() Сениор ![]() ![]() Maкедонско девојче Регистриран: 28.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 201 |
|
МОЈОТ СВЕТ на Каролина
|
||
![]() |
||
...Well... ![]() Сениор ![]() ![]() ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
|
abe temava ja izvadi od MyMacedonia a
![]() ![]() HANNA PAKARINEN
Live me alone
Finland 2007
|
||
![]() |
||
DarlinG ![]() Сениор ![]() ![]() *Lara*Croft* Регистриран: 09.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1621 |
|
ne be mene mi tekna. |
||
![]() |
||
![]() |
||
Месечина ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 0 |
|
хмм..Hard Rock...
![]() најповеке ми се допаќаше Arsenium-Loka, на Тоше дефинитивно и Christine Guldbrandsen-Alvedansen |
||
![]() |
||
WhizKid ![]() Група ![]() Регистриран: 13.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 82 |
|
Volare
Oo Cantare oOOo |
||
![]() |
||
Lady Blue ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
|
ABBA - Waterloo
|
||
![]() |
||
One_lovE ![]() Сениор ![]() ![]() Ветеринарка Регистриран: 10.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 124 |
|
Fly on the wings of love - The Olsen Brothers (Данска)
|
||
![]() |
||
ZoraNaSlobodata ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 3392 |
|
![]() Инаку ,песната од тој Италианецот,како одеше јунајт јунајт Јуроп. |
||
За нея ние живеемъ,за нея ние мремъ!
|
||
![]() |
||
ladyzaki ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Ноември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6584 |
|
Nokturno...od Norveska....prekrasna pesna posebno violinata...ne pamtam koja godina bese....
![]() |
||
najslatkiot jazik ima najostri zabi
|
||
![]() |
||
mmomirovski ![]() Сениор ![]() Регистриран: 15.Септември.2008 Локација: Tuvalu Статус: Офлајн Поени: 1219 |
|
![]() |
||
Eli ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
|
Човекот секогаш треба да остане човек,без разлика со што се бави и каков успех има..
|
||
![]() |
||
DAC23 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 20.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 357 |
|
ЕЛИ СЕСТРО И ДА ЗНАЕШ ДЕКА ТАА Е НАЈДОБРА САКАВ ДА ЈА ПИШАМ И ЈАС АЛИ ХАРД РОК АЛЕЛУЈААА МЕ ПРЕСТАСАЛЕ ЗОРАН СЕ СЕТИЛ А МОМИРОВСКИ ЈА ПРОНАШОЛ КОЈА Е
![]() |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница 123> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |