![]() |
|
Тој не те сака,а ти неможеш да го заборавиш! |
Внеси реплика ![]() |
страница 123 11> |
Автор | |
CRESA ![]() Сениор ![]() Регистриран: 18.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 134 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Испратена: 04.Септември.2008 во 10:09 |
GO SAM EDEN STO MOMENTALNO MI E MNOGU LUT A NE SME BILE ZAEDNO NIKOGAS, SAKAM DA GO VRATAM BAREM KAKO DRUGAR!
![]() Изменето од seka - 24.Јануари.2009 во 11:50 |
|
![]() |
|
Didi ![]() Сениор ![]() ![]() Summer flower Регистриран: 14.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 15583 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
CRESA ubava tema
razgovaraj creske,parati edna ubava SMS poraka,ne znam zasto ti e lut,megutoa razgovarajte ,za se treba vreme ke mu pomine lutinata... |
|
![]() |
|
Didi ![]() Сениор ![]() ![]() Summer flower Регистриран: 14.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 15583 |
A ko me nateraoooo da te zavoljim ludo,bili smo drugovi pa ljubav probali a sad ni jedno ni drugo,a sad ni jedno ni drugo.............
se salam CRESKE hug hug guski,aj ke se sredi.....pobaraj go .,,,,izvini mu se........ |
|
![]() |
|
fiks ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ![]() ![]() ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
baraj pricina za lutinata cresh..mashko ne se luti na zensko tuku taka..pricina imalo nekoja 100%....vrati go filmot nanazad tro i ke vidish shto e rabotata...
|
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
CRESA ubava tema...
Pozz....
![]() |
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Cresa preispitaj se sama,zasto si go izgubila kako prija
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Администратор ![]() ![]() ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
prijatel moze da imash vo sekoe mashko se dodeka ne se zainteresira za tebe vo smisla prvo na fizicka privlecnost a posle se drugo...i na kraj drugarstvoto moze da zamine vo istorija..da prerasne vo ljubov..
|
|
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
![]() |
|
Jas,iskreno ne veruvam vo druzenje megju maz i zena...
drugarstvo iskreno...megju pripadnici na sprotivni pola..JOK
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
moze da ima druzba val,se dodeka ne premine druzba vo ljubov..a sekogash se golemi shansite za toa da se sluci..
|
|
|
![]() |
|
Toa sakam,da potenciram,Fiks..
Ili pa moite iskustva go pokazale ova sto go tvrdam,neznam..
nemozam generalno da zboram...ama...zboram,licno.. ![]() Изменето од Valerija - 04.Септември.2008 во 11:14 |
|
|
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
a shto zborish za licno iskustvo,zanci ne se razvila ljubov,tuku ednostavno okolnostite trgnale vo sprotivni pravci...
|
|
|
![]() |
|
DA BE LUGE MOI JAS ZGRESIV, AMA MU SE IZVINIV NEKOLKU PATI, DURI I RAZGOVARAVME, NEZNAM DALI E VO RED DA KAZAM TUKA ZA STO S ERABOTI?
![]() |
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
kazi be shto se stramish..ajde cekame
|
|
|
![]() |
|
PA ODEV SO NEGOVIOT DRUGAR KOJ NE GO SAKAM, A GO SAKAM NEGO, I MU PRAKAV PORAKI I PISMA I ON MU GI POKAZA SITE PISMA NA DECKOMI, I JAS MU REKOV TI SI MRTOV ZA MENE, NE SAKAM DA ZNAM NISTO ZA TEBE, DEKA I KRIV ZATOA STO SE SKARAV SO DECKOMI, A SAMA ZNAM DEKA GO SAKAM SAMO NEGO NEZNAM ZOSTO TOA GO REKOV
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница 123 11> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |