![]() |
|
Зависност од покер |
Внеси реплика ![]() |
страница <123 |
Автор | |
FeaR ![]() Сениор ![]() ![]() False Evidence Appearing Real Регистриран: 15.Септември.2009 Статус: Офлајн Поени: 5307 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
negledam sto e tezok testot odgovorite si gi imas samo treba malku da citas potocno da ucis kako se igraat turniri i kesh game...go resiv jas od prva i za da mi gi prefrlat parite neznam sto ne im prativ falese uste da si ja skeniram kukata i da im ja pratam |
|
"А ти поарен да не си?" -македонски начин на прифаќање критика
|
|
![]() |
|
ivana989 ![]() Нов член ![]() Регистриран: 20.Август.2011 Статус: Офлајн Поени: 6 |
Еве еден блог за Покер Еве му ја и групата на Фејсбук. Објаснето е убаво како да се земе бонус за покер, кладилница и табла. Ако има некој некаков проблем или прашање нека пиша на зид на фејсбук групата.
|
|
![]() |
|
Орка ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Море ја реков нешто за откажување тука ќе има кога оно види види
![]() ![]() Среќа ја надминав оваа зависност од фб покер поодамна... |
|
![]() |
|
IdividiUser ![]() Група ![]() Регистриран: 29.Јануари.2012 Статус: Офлајн Поени: 60 |
Не би рекол дека е зависност покерот на фејсбук, само е начин да се потроши слободното време кое го имаме во голема мера.
|
|
![]() |
|
Орка ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Веќе пет шест месеци има како и апликацијата ја избришав
![]() |
|
![]() |
|
Заборавив и дека постои.
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <123 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |