IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Секс
  Активни теми Активни теми RSS - Е ај сеа да ве видам...
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Е ај сеа да ве видам...

Внеси реплика Внеси реплика страница  123 4>
Автор
Порака
La Ninja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Регистриран: 13.Јуни.2006
Статус: Офлајн
Поени: 1605
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Тема: Е ај сеа да ве видам...
    Испратена: 24.Август.2008 во 18:51
Седите во ноќен бар со својата девојка и доаѓа од страна некоја типка и и се пушта на вашата девојка. Ја фаќа за нога, флертува со неа а вас како со гума да ве избришала...
Што ке направите???

Девојки-седите вие во нокен бар со дечкото доаѓа дечко згоден на газ да паднеш и почнува да пушта раце накај коленото на вашиот дечко..вие како да сте невидливи и како да не приметил дека е зафатен и дека е со женска ....
Што ке направите???

голема%20насмевка голема%20насмевка голема%20насмевка
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
Кон врв
anakin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Unidentified Flying Object

Регистриран: 08.Август.2005
Локација: Machku Pichku
Поени: 18535
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Август.2008 во 18:52
tema za NOKJNI MORI neka idat vo PSIHOLOGIJA
газење%20од%20смеење
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Август.2008 во 18:53
голема%20насмевка ај сеа да ве видам
Кон врв
fiks Кликни и види ги опциите
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПРАВДОЉУБЕЦ

Регистриран: 18.Април.2005
Локација: Македонија
Поени: 24000
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fiks Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Август.2008 во 18:55
wowwwwwww....bravo be blue..od kaj ti tekna na ova..lele situacija...aaauuuuuu.....nikogash ne mi teknalo ova...leleeeeeeeeeeeeee......upm situacija....ne znam shto bi napravil
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена,
само шлаг пена ќе бидеме и можеби
неколку жолти ракии.

Кон врв
гoстин Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 29.Февруари.2008
Поени: 7557
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај гoстин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Август.2008 во 18:56
hmmm... toa da se desi veruvam deka mojata devojka ke ja otera upm ne ke treba niso ja da napravam

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Август.2008 во 18:57
е многу веруваш маче.....ај сеа да те видам
прашање за ВАРДАР
Шо би се десило ако Блу ја прифати играта на дотичната лезби???
голема%20насмевка
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај гoстин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Август.2008 во 18:58
Ke i recam na blue ubavo da si pominete nokta, papa

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Август.2008 во 19:00
јооооој маче не те мењам таа го нема тоа шо ти го имаш мегу знаеш што голема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањебакнежбакнежбакнеж
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај гoстин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Август.2008 во 19:01
eeeeee znam

Кон врв
Lady Blue Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 12.Октомври.2007
Поени: 8431
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lady Blue Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Август.2008 во 21:28

Veruvam deka deckoto sto ke pusti race nakaj mojot decko ke ostane bez niv... голема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкагазење%20од%20смеење

Изменето од Lady Blue - 24.Август.2008 во 21:28
Кон врв
paris25 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 16.Мај.2006
Поени: 969
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај paris25 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Август.2008 во 22:50
збунетостeee neznam na pocetok bi bil zbunet a posle ke gi ostavam sto sakat neka si pravat голема%20насмевка
Кон врв
Monuska Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Ноември.2007
Поени: 2128
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Monuska Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Август.2008 во 23:24
Јас би се згазила од смеење... најискрено, прво не би верувала, потоа би се згазила од смеење... а, ако мене ми дојде некоја, би и покажала со прст накај него, и таа најверојатно би сфатила...
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
Кон врв
zenmaster Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Interceptor

Регистриран: 05.Јануари.2007
Поени: 4262
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zenmaster Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Август.2008 во 23:49
Od mene sho ke pie.......odma reagiram kaj sankerot i vnimatelno pratam razvoj na nastan
[IMG]http://img148.imageshack.us/img148/4285/xxxpn7.gif">
Кон врв
fragola Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 02.Февруари.2008
Поени: 3829
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fragola Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Август.2008 во 23:55
Ke napravam snimka za na youtube
I get enough exercise...just pushing my luck.
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  123 4>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,156 секунди.