|
Избор на боречка вештина |
Внеси реплика | страница 123> |
Автор | ||
neo_wmaster
Сениор Angel of Death. Регистриран: 29.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 660 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 20.Август.2008 во 21:07 |
|
Вака сега во последно време ми дојде желба да почнам да тренирам некоја боречка вештина да ја изберам. Сакам да можам да го онеспособам противникот со неколку чекори. Е сега помагајте. Јас мислам дека најдобро ке биде Јеет Kun Do, но не сум доволно запознаен со вештините за да изберам. Поздрав
|
||
neo_wmaster
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ajde be luge dajte sovet, nema li nekoj na forumot sto se zanimava so ovie raboti?
|
||
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Друже види вака. Не се разбирам у тие џет сет мет кунг фу или како и да е ама се разбирам у онеспособување.
Шо би рекла ја со мои зборови Ниедно машко ко се тепа со машко не очекува да е мавнато ОНАМУ кај шо мават женските и да му напраат омлет како баш за пред јадење на она место. Така да мој совет ти е-ако ти дојде некој млатни го еднаш таму и напрај доообра кајгана. Си го онеспособил да те нападне за сва живота ако не и за појке. Поздрав. |
||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
||
zenmaster
Сениор Interceptor Регистриран: 05.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 4262 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Decko mnogu si nevaspitan za da se zanimavas so borecki vestini . Ne postuvas sogovornik a kamoli protivnik vo borba . Ne e problem eve sovet od mene .
Odi vo Kisela Voda pozadi Hotel Pelagonija ima osnovno uciliste , tamu ima Aikido klub "Marui" . Ako te ostavat podologo od dve nedeli da posetuvas treninzi mozno e da bide covek od tebe .
|
||
[IMG]http://img148.imageshack.us/img148/4285/xxxpn7.gif">
|
||
invader
Сениор Регистриран: 13.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 442 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
在美居住和工作 ——快来参加官方举办的美国绿卡抽奖!
|
||
zenmaster
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ej jas ne postuvam postari. I postariot e od krv i meso i jas sum od krv i mesto, taka da site sme ednakvi.[/QUOTE] |
||
|
||
zenmaster
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Negov komentar od druga tema
|
||
|
||
neo_wmaster
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ne sum od Skopje, za postuvanje postari ajde ke pocnam da pocituvam veke. Izvini druze ili bate sto i da si. Nema da se povtori poveke isreno ti kazuvam. |
||
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Не би се чепкала со Зен Нео...ама ај вратете се на тема жити ја
Ако уопште постои тема и цел Изменето од blueprayer - 25.Август.2008 во 16:16 |
||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
||
neo_wmaster
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Pa postoi cel na temata. Sakam nekoj sto e po boreckite vestini da mi dade sovet sto vestina da pocnam da treniram.
|
||
I love God
Нов член Регистриран: 20.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
brat vaka:ne treba da se tepas i ne treba da ucis da se tepas znaes li zosto zosto BOG saka da ne se tepame i ako ti mavne slakanica nekoj svrti mu ja i drugata zosto gore na Neboto ima sud!
brat od iskustvo ti zboram treniram aikido i nema da go koristam odam samo da se izduvam Peace GOD bless all ppl in the world |
||
neo_wmaster
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Е ако не го користам, не гледам некоја причина зошто би го тренирал. Ако тренирам значи кога некој ке ме чепне да го нокаутирам. |
||
I love Daphne Millbrook.
|
||
zenmaster
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Neo , ne e bas taka znaes toa so nokautot ne odi taka . Sekundata pred da pocne tepackata e naj bitna sekako deka igra golema uloga treningot i izborot na borecka vestina ama ima edna sekunda pred da trgnes napred moze da ti se sluci nesto loso i da ne znaes kaj e vratata . Ocigledno e deka nemas aber od "street fight" zatoa ne letaj mnogu da ne ostanes bez zabi ovaka mlad .
Ne sakam da me svatis pogresno ama mnogu e poslozeno od toa da vezbas nesto i na bratmu da mu ja skrsis kicmata . Moze da vezbas nekoa opasna tehnika deset godini i koga ke ispadnes od sala nekoe kopile da ti tresne edna i da se cudis sto te snaslo .
Naj prvo pocni da se druzis so nekoi lugje od toj kalibar , kolku postari tolku po verodostoen muabet ke imas
|
||
|
||
zenmaster
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Aikido e tehnika koja te uci kako da izbegnes borba . Sea ova vaka kazano veruvam deka ke te zbuni ama toa e....
|
||
|
||
Внеси реплика | страница 123> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |