|
Најдобар презентер |
Внеси реплика | страница 123> |
Автор | |
maestro13
Сениор Регистриран: 20.Јуни.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 428 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 15.Август.2008 во 21:29 |
Ајде сега да избереме
од секоја телевизија по еден |
|
Reni-3
Група Регистриран: 15.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ivona talevska
|
|
maestro13
Сениор Регистриран: 20.Јуни.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 428 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ivona?!
|
|
la fille
Модератор Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Јас би рекла Васко од Канал 5 и Татјана Стојановска, иако и девојката од Алсат навистина знае добро да си ја извршува работата. Што се однесува до Ивона, го почитувам мислењето на членката Рени, но сепак би нагласила дека на Ивона ужасно и недостасуваат часови по дикција. Треба да научи убаво да ја отвара устата и појасно да ги изговара зборовите...Сепак тоа е медиум и луѓето треба да ја разберат што им зборува.
|
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
maestro13
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
П.С. Не можев во анкетата да ги ставам презентерите како Латас или Ивон4е.. пошто немаат ни дикција, многу се исполитизирани и натаму да не зборам.. затоа кај сител изборот падна кај валентин николовски... тој ако ништо друго одлично си ја врши работата...
што се однесува кај канал 5, се мислев меѓу васко и лидија јанчевска, ама се решив на првиот |
|
la fille
Модератор Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
За Валентин Николовски немам зборови. Да не беше добар човекот, немаше да биде портпарол на Претседателот на Република Македонија. Се гледа дека има талент, има добра дикција и знае да се снајде.
|
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
... zasega spored mene Valentin Nikolovski e spiker..aj po vashe prezenter koj drzi prvo mesto. Slicen na nego e ovoj maliot od MTV shto otide na Sitel... ja zamenuva crnata bumbarka...zalosno..maliot e super...
|
|
maestro13
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Абе дали точно сум ја погодил оваа од телма??
|
|
Nin4e
Група Регистриран: 15.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 65 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sosema si vo pravo. Ognen sto e sega na Sitel ki gi nadmine site. Uste e mlad ima okolu 20g. Isto i Tnokovski koj bese vo MTV a sega e vi A1 na utrinska - i toj e odlicen |
|
KAROLIN
Сениор Maкедонско девојче Регистриран: 28.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 201 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
problem ima so anketava, samo TATJANNA e prezenterka, site drugi se pred se novinari i zaso u TV nemaat pravi prezenteri, oni ja zele rabotata i na prezenteri
TATJANA definitivno!!! |
|
IQ
Сениор Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
GORAN PETRESKI iako go nema vo listata
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Гласав за ...Јасминка Аневска....иако и останативе
заслужуваат внимание и почит....за тоа што го работат..... Изменето од blashka - 17.Август.2008 во 07:36 |
|
maestro13
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
а1 пред некоја година новинарите ги избрка да не бидат спикери и ги постави татјана и билјана дебарлиева.. ама сега гледам се вртат и горан петревски и един хајдарпашиќ |
|
Kroki
Сениор Регистриран: 31.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 169 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Валентин Николоски, дефинитивно... Може и Јулија Симоновски... А за останатите, незнам... Можеби би го издвоил и Горан Петрески од А1... А младиве што ги споменавте, што отидоа од МТВ - Огнен и Борче, допрва им доаѓа времето... :):)
Поздрав... |
|
"Quod me nutrit, me destruit!" - Latin quote
|
|
Внеси реплика | страница 123> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |