IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Филозофија и психологиjа
  Активни теми Активни теми RSS - Дали времето влијае на вашата состојба?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Дали времето влијае на вашата состојба?

Внеси реплика Внеси реплика страница  123 8>
Автор
Порака
seka Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Guardian Angel

Регистриран: 04.Декември.2007
Статус: Офлајн
Поени: 4418
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај seka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Тема: Дали времето влијае на вашата состојба?
    Испратена: 14.Август.2008 во 09:37
Dolgo vreme veke sum go zaprimetila ovoj "fenomen" kaj mene!

Posto ziveeam vo zemja vo koja vremeto sekojdnevno znae da se menuva imam primeteno deka vremeto ima golemo vlijanstvo na mojata "psihicka" sostojba.

Koga e soncevo i toplo se mi odi nekako lesno, pez problem, nasmejana sum, mislite mi se sredeni itn.

Koga e tmurno, dozdlivo i ladno se osekam isto kako i vremto, ne sum raspolozena, mislite mi setaat na sekade, "nesredeno" razmisluvam itn.

Kako e toa kaj vas?
Dali vremeto igra golema uloga kako se custvuvate?

Razumot e skapocen kamen koj najubavo sjae vo ramkite na
skromnosta.
Кон врв
mamma Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 15.Јануари.2007
Поени: 9879
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Август.2008 во 11:23
Ne sum sigurna,no mislam deka imashe nekade vakva tema...
Vremeto e krivo za se......ako ja ima vo ovoj podforum,ke prefrlam tamu
postov

Inaku.....da,....vlijae,...tochno znam koga ke se promeni,ili...poneraspolozena sum koga e tmurno,vrnezlivo....
Okolu ova,malku...znam deka vo severnite delovi od zemjinata topka,kade e pochesto oblachno,vrnezlivo i kade sonceto ne sveti kako kaj nas,ima zgolemen broj na samoubistva,shto e jak znak deka vremeto sepak deluva na psihata.

Изменето од mamma - 14.Август.2008 во 12:14

Shot at 2007-06-30[/IMG]
Кон врв
којсумјас Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 22.Ноември.2007
Поени: 4543
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај којсумјас Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Август.2008 во 02:36
Мразам сонце....
Сакам доооожжжжддддд........
Кон врв
mamamd Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Регистриран: 02.Ноември.2007
Поени: 25679
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Август.2008 во 08:33
Koga e soncevo i toplo se mi odi nekako lesno, pez problem, nasmejana sum, mislite mi se sredeni itn.

Koga e tmurno, dozdlivo i ladno se osekam isto kako i vremto, ne sum raspolozena, mislite mi setaat na sekade, "nesredeno" razmisluvam itn.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
...moj covek...moja lika i prilika... samo ke dodadam...koga e tmurno... da izleze mamba pred mene...i ne daj boze da ja kasnam... na lice mesto ke padne mrtva...
... cudno e shto koga vrne sneg ...gi nemam simptomite shto vazat za oblacno-vrnezlivo...

Изменето од mamamd - 16.Август.2008 во 08:34
Кон врв
kejt-d-grejt Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Ноември.2007
Поени: 6228
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kejt-d-grejt Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Август.2008 во 08:51

dobro utro, meteopati

na mene vremeto ne vlijae nikako, ama eden kup drugi raboti da

na pr, dali denot kje mi trgne ili ne, zavisi od edna lp za dobro utro...nema da kazam od kogo, samo diskretno kje go poglednamтрепкање

се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
Кон врв
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Август.2008 во 11:06
Na mene vlijaat lugeto so koi doagam vo kontakt, a kako nemam golem izbor, denovite bas i ne mi se sjajni
Кон врв
fragola Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 02.Февруари.2008
Поени: 3829
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fragola Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Август.2008 во 12:44
Sonceto go sakam zasto mi ja potemnuva kozata,veterot mi ja oblikuva frizurata,snegot ja podobruva cirkulacijata i na site im pravi crveni obravcinja,a dozdot osven toa sto osvezuva,so svojata romanticnost e vecna inspiracija za najubavite stihovi...
Koga sum srekjna i zadovolna...i kamenja od neboto da pagjaat nema da ja pocuvstvuvam bolkata
I get enough exercise...just pushing my luck.
Кон врв
seka Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Guardian Angel

Регистриран: 04.Декември.2007
Поени: 4418
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај seka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Август.2008 во 13:06
mamamd... koga paga sneg i na mene ne vlijeva, togas sum kako vo nekoja bajka, duri i dobro i prijatno se custvuvam, nekako koga ke cekoram po snegot i toj pod moite noze "krcka" kako da cekoram vo nekoja druga dimenzijaцрвенеење
Razumot e skapocen kamen koj najubavo sjae vo ramkite na
skromnosta.
Кон врв
james dean Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Февруари.2008
Поени: 4476
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај james dean Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Август.2008 во 16:40

Скоро воопшто не... Во последно време сум максимално адаптибилен...

Кон врв
zenmaster Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Interceptor

Регистриран: 05.Јануари.2007
Поени: 4262
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zenmaster Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Август.2008 во 16:48
Ne mozam da podnesam veter .
[IMG]http://img148.imageshack.us/img148/4285/xxxpn7.gif">
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Август.2008 во 17:44
... dozdot kako dozd ne...ama PRED DOZDOTголема%20насмевка... e tuka e makata...
Кон врв
IQ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Darling

Регистриран: 11.Декември.2007
Поени: 12382
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај IQ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Август.2008 во 03:16
ne mi vlijae bash...samo koga vrne mnogu imam kef za ucenje seriozno, ne znam zoshto

[URL=http://g.imageshack.us/g.php?h=521&i=00001awbzx1.jpg][IMG]http://img521.imageshack.us/img521/
Кон врв
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Август.2008 во 11:20
Originally posted by mamamd mamamd напиша:

... dozdot kako dozd ne...ama PRED DOZDOTголема%20насмевка... e tuka e makata...

Zavisi so kogo si...na primer ako si so mamamd vo drustvo, bas ti e gajle kakvo e vremeto
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Август.2008 во 14:42
Originally posted by zbunet zbunet напиша:

Originally posted by mamamd mamamd напиша:

Zavisi so kogo si...na primer ako si so mamamd vo drustvo, bas ti e gajle kakvo e vremeto

газење%20од%20смеење...pa tak normalno...mamamd koga kara...vika... nikoj nema vreme da misli za vremeto...gleda ziva glava da spasiгазење%20од%20смеење...
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  123 8>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,234 секунди.