|
Дневник со Латас |
Внеси реплика | страница 123 14> |
Автор | |
maestro13
Сениор Регистриран: 20.Јуни.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 428 |
Опции за коментарот
Благодарам(1)
Испратена: 03.Август.2008 во 18:30 |
Се дрзнав да гледам дневник со Латас од пред малку.
Еве што имаше: 18:00-18:05 Фалење како Сител биле најдобри и кај нив секогаш била ексклузивата 18:05-18:10 Реклами 18:10-18:20 Плукање по СДС (овојпат мета им беше З. Заев) 18:20-18:26 Интервју за фалење на новиот закон на владата 18:26-18:29 Ексклузивна вест од светот дека Караџиќ бил штитен ни повеќе ни помалку, туку од ЦИА! Вауууу! И тоа е тоа Поомразени вести ако имам од ова незнам За џабе потрошени 30 минути! Изменето од maestro13 - 20.Ноември.2008 во 16:17 |
|
maestro13
Сениор Регистриран: 20.Јуни.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 428 |
Опции за коментарот
Благодарам(1)
|
Ова мене не ми личат ова на средени вести.
Без план, само колку да се нафрлат лаења против СДС и да се испофали владеачката партија Не знам кој би рекол дека ова гореспоменатото е добро. Џабе Латас сегде јади трици како неговиот дневник е секогаш најгледан. Изменето од maestro13 - 20.Ноември.2008 во 16:18 |
|
kejt-d-grejt
Сениор Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Опции за коментарот
Благодарам(1)
|
sega raboti na kompromitiranje na licnosta na Zaev i mnogu temelno si ja raboti domasnata zadaca - sigurno debeli pari ima zemeno za toa sega si gi trie racete:ohoho....kje padne edno novo dzipce i luxuzen odmor za familijata |
|
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(1)
|
dnevnik so latas no samo pod uslov da pred sebe imate SUNCOBRAN ... i rolna toaletni maramcinja
Изменето од miroslav_g8 - 03.Август.2008 во 19:14 |
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(1)
|
... sekoj e na prodazba... od nashata "novinarska fela". e sega ako nekoj troshi pari na korumpirani novinari odgovornosta e 50:50... i na toj shto go plaka... i na toj shto prima... |
|
maestro13
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
исто, да надополнам, цело време се слушаше дерење на навивачите од вардар од соседниот стадион
ете во какви услови работи сител, за кои Латас вели дека се НАЈДОБРИ ( а А1 се секогаш тука некаде до сител) Изменето од maestro13 - 20.Октомври.2008 во 19:42 |
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Замислете-
Претседателот на државава заминал на одмор во Турција ,,и тоа замислете,,со тројца телохранители,, пази молимте... а со што требаше да замине,со баба му??? одкако ќе му заврши мандатот,секој председател има обезбедуванје уште 5 години,а Латас тоа го кажа како не знам што криминално дело да обелоденува ако е и од латас-многу е |
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
invader
Сениор Регистриран: 13.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 442 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jak shtik e toj,pa da mu trebaat trojca! dovolen mu e samo eden,kolku da se kaze deka nekoj go "cuva",ili ajde dvajca neka bidat.
|
|
在美居住和工作 ——快来参加官方举办的美国绿卡抽奖!
|
|
kejt-d-grejt
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
toj jak shtik, drugarce e pretsedatel na tvojata drzava dali shtikot ti se dopagja ili ne, kje kazes na tema politika, tuka treba da kazes se glupira Latas ili ne so toa sto go dramatizira pridruzuvanjeto na pretsedatelot na nasata drzava od trojca telohraniteli
|
|
|
|
kejt-d-grejt
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
gi molam dpmne-ovcickite od forumov, da se izjasnat, jasno i glasno: - e Latas objektiven novinar ili ne e - e Latas potkupliv ili ne e - e Latas na platen spisok na propagandnata masinerija na Gruevski ili ne e
- Latas e gordost ili sram za makedonskoto novinarstvo
?????????????????????????????????????????????????????????????????????
|
|
|
|
maestro13
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
na www.tv.manijak.blog.com.mk ja imate istava tema + sporedba so a1 vesti
|
|
maestro13
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Латас е сунцокрет. До пред некое време јавно ги плукаше ДУИ, сега тивко се повлече |
|
maestro13
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
П.С.
http://vecer.com.mk/?ItemID=4DCCC3667563374EB6CBB315379F0941 http://vecer.com.mk/?ItemID=7C860A159C5C3C40A4D97BFDC0E1A1A2 Посебно ме интересира селекцијата на коментарите |
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...se cudam zoshto vo moe maalo...pred zgrada ... babite poveke ne se sobiraat i ne ogovaraat... koga toa ja otkriv Amerika... site vo 6 doma...pred TV... gi koristele besplatno casovite od Latas... za ogovaranje... i ko shto rece edna babicka... E posle vikaat zenite/babite ogovaraat. Ova novinarive se ni prezedoa, pa i ogovaranjeto...
... i mislam deka ne e na platniot spisok na VMRO... ocigledno e samo kandidat... zatoa shto...praksata dokazala deka sekoj shto tolku se bori...se krshi od rabota e dodeka dobie "reshenie" za stalen raboten odnos... posle se opushta... si tera kako site... |
|
Внеси реплика | страница 123 14> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |