|
Што кријат пирамидите во Египет? |
Внеси реплика | страница 123 7> |
Автор | |
Ani4ka_xxxxxxxx
Сениор Регистриран: 30.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 163 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 30.Јули.2008 во 23:26 |
pred nekolku dena slishav od tetka mi deka nekade pred 2-3 godini nekoj poznat aristokrat pobaral da prespie edna nok vo edna od piramidite vo Egiped,no nikako ne mu dozvoluvale bidejki imal mali problemi so srceto, no po nekoe vreme go pushtile,toj si gi zel potrebnite aparati za prestoj i trgnal da ja otkrie najgolemata misterija vo Egiped.E sega gledajte shto se slu4ilo,taja nok koga se obiduval da zaspie slushnal nekakvi zvuci kako nekakvi sudiri so vozovi i koli,slishal silni vrisoci.E sega gledajte shto se slu4ilo so 4ovekot,posle izleguvanjeto od taja misteriozna piramida na 4ovekot nenadejno mu pobele kosata,i stana mn tainstven ne sakashe da dava izjavi za shto se slu4ilo vo piramidata,i nikoj ne znae! SHTO BESE TOA? SHTO MISLITE VIE??????
|
|
St|Ll wA|t|nG f0r mY pR|nCe ChArm|nG...
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
krijat mnogu pesok i prasina\
|
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...Diskutirajte na tema...!!! ...postovite vi se brishat... |
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...citav za eden Anglicanec...aristokrata..ne se sekavam na imeto... koj zivotot go posvetil na otkrivanjeto na tajnite na piramidite... megu drugoto...posebno mesto vo negovite istrazuvanja zazemalo tajnata na mumificiranjeto...dali od dolgite prestoi vo piramidite...dali go stignalo "faraonovoto prokletstvo", prvo mu umrela zenata...a potoa i toj... mnogu suptilno e opishano kaj Leonard Kotrel...vo Isceznatite faraoni...iako knigata poveke e istoriska... ima ubavi opisi na legendi za toa shto krijat piramidite vo Egipet....
|
|
Astra
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 297 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ima 1 kniga za ova za covekot sto dobil diozvola da prespie vo piramidata. Treba da proveram kao se vikase i covekot i knigata.Ama tamu ne bese opisano deka mu pobelela kosata.Osvena koa ne se raboti za druga licnost. |
|
What you see,hear and feel is not always true.
|
|
Ani4ka_xxxxxxxx
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jas taka slushnav tetka mi mi raskazuvashe taja e nastavni4ka po istorija ama toa nema vrska samo jas znam deka toj se uplashil od toa shto go videl i slishnal pa mu pobelela kosata.
|
|
|
|
Astra
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
aaa...ok
|
|
|
|
bond....james b
Сениор Регистриран: 10.Ноември.2006 Статус: Офлајн Поени: 850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a,sto e problem da se doznae,
dali ima nekoi zvuci? ili, niv samo tie sto ostanuvaat vnatre gi slusaaat? |
|
You live only ONCE!
|
|
Ani4ka_xxxxxxxx
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
па највероватно има нешто штом на човекот му се зела свеста,ама што е тоа? да не се проколнати или духовите на фараоните ги прогонуваат? ух срташно
|
|
|
|
Majkl
Сениор Регистриран: 20.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 3019 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Пирамидите кријат многу нешта. Меѓу другото: алчност, себичност, тортура, крвавост, лудост дека владетелот може да биде бог...
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
toa od denesna gledna tocka e taka no prasanjeto e dali i togas bilo taka kaj znaes deka na narodot egipetski ne im trebal bog vo toa vreme |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
Ani4ka_xxxxxxxx
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
фараоните убивале мн невини луѓе али каква врска има археологот што го преплашиле до смрт,јас викам има духови (без мајтап)се крие нешто,би сакала да одам еден дена па да ја откријам тајната што се крие милиони години
|
|
|
|
Astra
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
i da odis prvo nema da ti dadat dozvola da prestojuvas tamu preku nokj. Ja bev(vo turisticka grupa preku den), nemase nisto posebno. No energijata na toa mesto e poinakva nego li da receme kaj nas. Bar jas takao go doziveav.
Sekoj prostor na zmejata si ima svoja nergija, no toa e drug muabet. |
|
|
|
Ani4ka_xxxxxxxx
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
јас сепак милсм дека се кријат големи тајни во тие пирамиди уште во тоа време луѓето верувале во такви работи,а што знаете можеби фараоните закопами на таја гробница немаат мир можеби биле убиени..сепак нешто има
|
|
|
|
Внеси реплика | страница 123 7> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |