|
Какви усни повеќе сакате |
Внеси реплика | страница 123 6> |
Автор | |
An4i
Сениор Регистриран: 29.Јуни.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 378 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 08.Јули.2008 во 15:59 |
Aj da ve cujam
kakvi sakate? polni,tenki... Изменето од anastea - 09.Јули.2008 во 03:06 |
|
...i taka sega princezite go baraat princot koj demek bil zaba i nekoja princeza trebalo da go bakne za toj pak da se pretvori vo princ...
Pred da go najdes princot, treba da baknes mnogu zabi :D |
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
,....bash ,..vakvi !
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
fragola
Сениор Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Vakvi se dobivaat kako posledica od neuspesna plasticna operacija
|
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
An4i
Сениор Регистриран: 29.Јуни.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 378 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
http://www.tocka.com.mk/klip.php?klipId=3059
aj videte ja vaa usta vi se sviga |
|
...i taka sega princezite go baraat princot koj demek bil zaba i nekoja princeza trebalo da go bakne za toj pak da se pretvori vo princ...
|
Eli
Сениор Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Definitivno popolni usni..deluvaat senzualno i dosta privlecno..
|
|
Човекот секогаш треба да остане човек,без разлика со што се бави и каков успех има..
|
|
RUSHKA
Сениор Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Тенка уста- лош карактер така барем викаат.Во секој случај јас сум за природни...силиконските не ми се допаѓаат.
|
|
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
usni so vkus na praska...mmmmmmmmmm....
a i jabolko...ke zaboravev.... |
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a i popolnicki taka malku...i shiroki ......abe sekakvi sakam usni....samo i tie mene da me sakaat......mnogu da me sakaat.....da me obozavaat....
|
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
fragola
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
|
|
bezimena
Нов член Регистриран: 14.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 7 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
POLNI
|
|
LudaMara
Нов член Регистриран: 19.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 5 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Polni
|
|
fragola
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Prepolno...
|
|
|
|
An4i
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a ima li nekoj so saka tenki usti
naci treba da si ja sakam ustava |
|
|
izabella19
Нов член Регистриран: 03.Јули.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 23 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nema vrska debelinata so karakterot i definitivno tenka usna ne znaci los karakter barem ne vo mojot slucaj, a sum go slusnala i drugpat toa ali kako sto videle tie so se druzat so mene a i ja od drugi nema ama bas nikakva vrska, povtoruvam ima mnogu pozlobni devojki so golemi otkolku so mali usni,, ne mesajte izgled so karakter, so goleminata na ustat se ragas a karakterot e nesto sto se gradi go godinite i nacinot na vospituvanje, toa e moe licno mislenje a ako ima nekoj so fakti da me negira neka poveli...
|
|
Ако човек не го очекува неочекуваното не ќе го открие,оти e тешко да се открие и e недостижно.
|
|
Внеси реплика | страница 123 6> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |