|
Автостопери – ДА или НЕ |
Внеси реплика |
Автор | |
seka
Сениор Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 26.Јуни.2008 во 11:35 |
Naslovot se kazuva, dali ste ZA ili PROTIV?
Dali ste zele nekogas avtostoperi so vas?
Dali ste pravele nekogas Avtostop?
|
|
Delfin
Сениор Регистриран: 29.Јуни.2005 Статус: Офлајн Поени: 15178 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Јас сум бил и во двете улоги....до душа во едни ,,други,, времиња..... сега...да качувам ....НО ретко .... ако проценам дека е ОК ситуација ...
|
|
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Aha,......edno damneshno...malku pomirno vreme
od deneshnovo....pominav 1000km.so avtostop..... Denes,...ne bi go napravila istoto,ili pak...ne bi im dozvolila na moite deca,...things are changing Изменето од mamma - 26.Јуни.2008 во 12:29 |
|
IQ
Сениор Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne nikogash ni ednoto ni drugoto
|
|
Орка
Сениор Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Како дете секогаш сум сакал една ваква авантура.
Еднаш од село до најблискиот град намерно како дете и тргнав пешки.Па ми застана на дедо ми полу братот Па после кога кажа дома си ја добив лекцијата. Ама вербално оти ме сакаше многу,а за казна два дена не ми даваше да го јавам коњот. Но како расневме времињава си се менуваа,па и не би помислил да дигнам палец. Имам качено три пати стопер.И после третиот пример веќе реков не и толку. Првиот пат на шанк во "Вега" мислам тој период така се викаше локалот до Holiday Inn се запознав со еден англичанец. Него најверојатно го маваше носталгијата за дома.Цело време вршеше споредби за кај нас и дома кај него.После некоја чашка веќе поопуштено муабети и за девојки периодот додека бил во Македонија итн..Во секој поглед човек со нормални гледишта и адекватно однесување. Па кога ме замоли да го однесам до Американса амбасада непријатно ми беше да го одбијам.Бев со уште еден другар го префрливме...Се на се пријатно искуство. Вториот пат еден брачен пар од Паланка до Куманово префрлив. Македонска ни работа кој арно видел...Си ги накажаа маките и никако не сакаа да излезат без барем една кутија цигари да ме почестат. Е третиот пат видов школски од детството кој го знаев како фраерче... Требаше околу два километри да го префрлам,кога го видов на лик го препознав но како изгледаше ме зачуди. Што за некоја минута ми стана јасно зошто е така. Почна да ми бара пари без да одговори на прашањата кај е што прави како е.Со една специфична миризба. Некако го откачив оти и брзав за на работа,а подоцна братучед ми ми кажа оти станал тешко наркоманче. И си ставив точка на тие работи пред некои добри седум осум години. Иако мислам дека имам добра интуиција за тие работи...Времево дојде "абе ја те знам ама шо те знам" |
|
pajser
Сениор kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13921 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
,,na vremeto da ,,koga nemashe se i seshto,,denes ,,,cccc,zaebana rabota,,e de, osven avtostoperki,,mha ,,pa i kajnimi neznaesh sho ke kachish vo kola,,
|
|
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
|
|
Внеси реплика | |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |