|
Градиште |
Внеси реплика | страница 12> |
Автор | |
Agapi
Сениор Регистриран: 09.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 541 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 24.Јуни.2008 во 03:08 |
Pa vaka.. ovaa godina so moeto drustvo se odlucivme za odmor vo Gradiste..imame predhodno iskustvo vo kampuvanje no na dr mesta... Gradiste nikogas ne sum bila no sepak velat deka e super
E sega baram vazi mislenja, dali ste go posetile, sto e najdobro tamu, kakva e sostojbata na kampovite, na plazite, nekoi soveti itn itn Изменето од mamma - 24.Јуни.2008 во 11:04 |
|
blesava
Нов член Регистриран: 03.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 9 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
agapi veruvaj deka ne e bitno mestoto kolku sto e drustvoto ako si so top luge segde moze da ti bide top
a gradiste e top mesto....samo ko se i toa si ima svoj mani....mene na primer mi e daleku od gradot a taka ne mi e ubavo....pozdrav4e |
|
Agapi
Сениор Регистриран: 09.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 541 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
znam za toa drustvoto ni e super i znam deka super ke si pomineme, samo me interesiraa poveke informacii zaso prv pat odam vo gradiste sepak falaa
|
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
spored mene-samo drushtvoto ke ti go opraj odmorot gradishte mene mi e krsh
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...gradishte e veke iziveana-vech vidzena shema-ista pa ista od 80-desetite pa navamu, isto ko da si u skopje, u nekoj shugav kamp nekde, prvo nema plaza dobra, vtoro nema mesto na plaza i gnasno e prljavo, treto fuchi sekakva muzika od site strani-nema red-toa ne e odmor-toa e pomodarstvo, u Gradishte se ide da opnesh nesho-zort zaman nabrzinka, ako si zainteresiran i zapechen, inache kao mesto za odmor, jok more...
|
|
mikeg
Сениор Регистриран: 24.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 305 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Agapi Gradiste e mnogu ubavo mesto i tamu ima zabavi kolku ti dusa saka.Ne e vazno mestoto,tuku drustvoto e najvazno vo toj slucaj.
|
|
dark
Сениор Регистриран: 28.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 247 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nema da zazalish zasto ke otidesh vo gradishte
|
|
Keri
Сениор Регистриран: 29.Јули.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 574 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sekojpat koga ke mi go spomnat Gradiste, mi doaga ubavo na dusickata...Go obozavam.
Tamu prv pat bev sama so drustvo na odmor,si pominav super,pa summer love si najdov-uste ne mozam da ja zaboravam. Bev i lani-pak istata summer love si ja kariv. Na zurkite bese super,penata na play tv bese fantasticna,plazite navecer se odlicni za vodenje ljubov , denski na plaza isto e super, obavezno vozete se na 'big mable', 4 dusi na eden dusek, ve vlece cicko eden punicok na gliser...auuu ludo e! ...Mestovo mi budi prekrasni spomeni! |
|
Monuska
Сениор Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Само што се вратив од Градиште, супер си поминав, ама тоа беше до луѓето, не до местото. Прво мразам јавни тоалети, па и сум малку клаустрофобична па во приколката ми беше тесно но сепак умрев од смеење цел одмор баш поради ваквите работи Интересно е, треба некогаш и таму да се оди
|
|
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
|
cupeto
Сениор Регистриран: 19.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 206 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Gradiste ili gradiliste ??
ili ostatoci od gradiliste ??? nazalost Ohrid nema plazi kako mu lici |
|
Biolica
Сениор Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 808 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Happy camper , mrzam shatori ,prikolki kako da se varish vo express lonec . Gradiste ? Mnogu godini unazad si gi svojte najubaj godini , proshla mu sezona .... |
|
Командантица
Сениор Регистриран: 27.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
не е којзнае какво место али за кратој одмор супер е!
|
|
..Живеам за да умрам..!
|
|
Biolica
Сениор Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 808 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Gradiste mora da go spomnime VIP odelot na plaza , kaj sto se osekas kako krava kafez, skopskite faci koj bile nesto te buljaat posto ne si od Sk i ne trcash po shemite tamu a sepak sakas da si tamu posto imaat najudobni lezalki za starite koski ....Interesen narod sme nie
|
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sega e dobro posto tretata plaza (ako ne se lazam treta po red ke da dojdese) e regge plaza....topoini
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
Внеси реплика | страница 12> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |