![]() |
|
Велосипедизам |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234> |
Автор | ||
Орка ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Кога Армстронг на FB си молчи од 14.7....ќе си ќутам и ја
![]() ![]() |
||
![]() |
||
BiBi_G ![]() Сениор ![]() ![]() СТАРОСЕДЕЛЕЦ Регистриран: 27.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 3175 |
|
Слики има на друго место...сакав да ставам и овде ама некако не баш ми оди постирање слики од мојот компјутер овде на форумов ![]() ![]() |
||
NO MATTER WHAT WILL HAPPEN I WILL ALWAYS SMILE! |
||
![]() |
||
Орка ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
|
Еве за кој и сака да знае повеќе за случувањата кај нас во
велосипедизамот...страна на еден скопски велосипедски клуб Секоја чест за дечките...оти пред се имаат ентузијазам ![]() http://www.energi-cycling.com/ |
||
![]() |
||
Pavaroti ![]() Сениор ![]() Експерто нумеро 2 Регистриран: 03.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 441 |
|
Сакам да купам велосипед „CAPRIOLO“ па дали некој имал искуство со оваа фирма на велосипеди
Ова е тоа уствари http://bike.capriolo.com/bicikle/komodo-0 Изменето од Pavaroti - 06.Јануари.2011 во 17:41 |
||
![]() |
||
|
Иако повеќе од 6 години не сум ни помислил да седнам на велосипед,од она што го гледам не е лошо барем за начинот на кој јас возев велосипед.Зборувам по однос на класата на schimano-то и truvativ-от.Со таков рам сум немал искуство.Мене кога би ме прашал GIANT до крај... И на крај како во се така и тука парите кажуваат колку нешто е добро. |
||
![]() |
||
Pavaroti ![]() Сениор ![]() Експерто нумеро 2 Регистриран: 03.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 441 |
|
По нивни форуми пишува дека рамот е od GIANT, цената на велосипедот е околу 30000 денари па не е баш така ефтин а ако е некоја позната марка за тие пари се добива полоша опрема. Многу ти благодарам на одговорот. |
||
![]() |
||
|
Уф цената малце ко за на море..да не речам солена
![]() Ќе ѕирнам сега како одат цените кај нас и ќе ти пратам линк на ЛП...Мислам барем периодов дека можеш да најдеш и GIANT со таква опрема од класата на shimano alivio |
||
![]() |
||
igormkdsk ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 22.Февруари.2012 Статус: Офлајн Поени: 9 |
|
Pozdrav forumnasi!!!
Vozi li nekoj denovive?? Ajde da pomuabetime okou zimskoto vozenje |
||
![]() |
||
|
Еве нешто интересно,за оние кои сеуште ги држи натпреварувачкиот дух.
|
||
![]() |
||
|
Трката не е само од натпреварувачки карактер, може да учествуваат сите што се вљубени во велосипедизмот а воедно да ги видат убавините на Скопска Црна Гора. Како што ја видов конфигурацијата на патеката воопшто не е захтевна, така да повелете на дружба. |
||
![]() |
||
|
После којзнае колку години пак го грабнав велосипедот.
Саботата прв пат правев удрив на адреналин...Не сум зарѓал добро е. Е ако ме снема на ургентен сум ![]() |
||
![]() |
||
AND031 ![]() Нов член ![]() Регистриран: 15.Јуни.2013 Статус: Офлајн Поени: 1 |
|
Дечки продавам нова неотпакувана километража за велосипед, се монтира многу лесно и одговара на сите велосипеди, отпорна е на дожд и сонце. Ја давам за 400 денари ако има некој заинтересиран нека ми пише приватна порака.
![]() Изменето од AND031 - 15.Јуни.2013 во 23:19 |
||
![]() |
||
|
Да не ги закачам прилепчани,па после ѓаолот да ми е крив
кога че појдам оти гумине ми се издишани. ![]() Дел од турата во Мариово GoPro видео Гледајте ама немојте да доаѓате...Оти и Водно беше одлично за возење додека не го направија крстот. ![]() Иако сега со жичарата можеби и нема толку купови ѓубре. ![]() Изменето од Орка - 04.Јуни.2014 во 13:03 |
||
![]() |
||
BIBI_G_3 ![]() Модератор ![]() ![]() СТАРОСЕДЕЛЕЦ Регистриран: 21.Август.2013 Статус: Офлајн Поени: 2372 |
|
Mojot bese GT Agressor,nov novcat,pred 4 godini plata ipol dadov za nego...da ne kazuvam kolku go cuvav i odrzuvav,poveke vnimanie vo nego vlozuvav otkolku na kolata
Mozes da me svatis kako mi e ![]() |
||
НЕПОПРАВЛИВ ОПТИМИСТ
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |