![]() |
|
Мои изреки и измислици |
Внеси реплика ![]() |
страница 123 7> |
Автор | |
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Испратена: 14.Јуни.2008 во 10:35 |
Jas nekako ne sfativ zasto na tema "Mislam-znaci postojam" da se pisuvaat tugji mislenja koi se dokaz za tugjoto postoenje
![]() Pa zatoa,ovde moze sekoj da si napise svoja izreka,pogovorka ili nekoj vid zaklucok do koj dosol preku svoeto iskustvo ![]() ![]() ![]() Изменето од mamma - 14.Јуни.2008 во 17:07 |
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Pa ja nikogas ne citirav nikogo i baska si se potpisuvav odozdola.
Umnata taa ![]() Decki, koj go biva da si go fati devojcevo, nema da se kae ! |
|
![]() |
|
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
|
|
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12852 |
....АКО НЕМАШ ДРУГА РАБОТА,БРКАЈ ЖЕНСКИ ПО ФОРУМИ.
![]() |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
|
seka ![]() Сениор ![]() ![]() Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
covek koi e star, ne moze da trca, toj misli deka trca a ustvari lazet kako polzav
![]() |
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
a,..shto ima star chovek da,..trcha?!
![]() |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
seka ![]() Сениор ![]() ![]() Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
starite neka si kazat zosto trcaat i po sto
![]() ![]() |
|
![]() |
|
ПодВодно ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
po apteki
![]() |
|
![]() |
|
...Well... ![]() Сениор ![]() ![]() ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
...patot do srceto i krevetot na zenata e niz ochite nejzini i smeenjeto-ochite nikogash ne lazat, a smeenjeto e zabavno za niv gi pravi srekni...
Изменето од ...Well... - 14.Јуни.2008 во 16:22 |
|
![]() |
|
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Ne mi se veruva....ke se otrujam!!!
na go izmisliv jas,no chesto go koristam...mnogu chesto |
|
![]() |
|
james dean ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
Организирање - тоа ми е термин со кој цел живот сум се служел кога двајца... знаете .. дечко и девојка ... ќе "организираат" ![]() ![]() Овој термин го користам и место: "се залапале", "се бакнале", "се пољубиле".... Организирале бе ... тоа ми е фејворит ... ![]() ![]() |
|
![]() |
|
james dean ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
Шупелка - кога е некој простичок, јас си викам шупелка ... ![]() |
|
![]() |
|
Ponekogas toa sto ni preci kaj drugite e nesto sto go negirame kaj sebe.
|
|
|
|
![]() |
|
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Ne me napinjaj ...(ova e od kerka mi,ali mi doadja dobro
vo dadeni "situacii)... Ne mi se filmaj...(ova mi go velat chesto,...tolku chesto shto i jas pochnav da go upotrebuvam) |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница 123 7> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |