|
Црвенковски старо-нов лидер на СДСМ |
Внеси реплика | страница 123 35> |
Автор | ||
kentucky
Група Регистриран: 06.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 66 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 12.Јуни.2008 во 20:09 |
|
Dali e dobro ili loso vie presudete, no jas mislam deka ne postoi vo momentov licnost osven BRANKO kaj opozicijata sto moze da dovede do obedinuvanje na site poranesni poddrzuvaci na SDSM.
Изменето од kentucky - 12.Јуни.2008 во 20:09 |
||
DelijaSkopje
Сениор Регистриран: 13.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Токму така... |
||
trnar
Сениор Регистриран: 26.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 184 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
G-din Branko Crvenkovski e momentalno najizgradeniot,naj stabilniot,najrealniot politicar vo Makedonija.
Makedonija i nema drug zrel vo svoite stavovi,pogledi i postapki drug politicar. Za zal go imavme G-din Boris Trajkovski,ama dodeka cel sevt go cenese Ljubco Gjorgievski javno na site ni se izvini sto pogresil vo procenkata i go predlozil za Pretsedatel na Makedonija. Taka e toa kaj nas. Da Pretsedatelot Branko Crvenkovski e toj koj mozi itreba da da bide lider na SDSM. Ama nemozi- sepak me Pretsedatel na Makedonija. Изменето од trnar - 12.Јуни.2008 во 20:48 |
||
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
До кога само ке се размислува еднонасочно? Бранко, so called PAPA, е најдобра опција за обединување на опозицијата која во моментов не постои! Се и сешто... Бранко не знае да обедини, негов принцип на опстојување и владеење е да разедини, зарем до толку не е јасно по сето она што го направи на една држава од 2 000 000 народ во изминативе 18 години? Доколку знаеше да обединува немаше да бидеме толку разединети, понижени и безимени. ''Харизматичниот'' Папа и ја растури СДСМ по своја воља, правејки си отстапница доколку не успее на претседателските избори...истиот тој ја внесе 2001-та година во поновата македонска историја, истиот тој ''обединител'' направи тивка и мирна федерализација која сеуште не ја гледаме на карта, но и те како е присутна, истиот тој е виновен за комплетниот распад на сите системи во државава и сега ке бил обединител!? Само не знам што ке обединува и со кого ке се обединува?! |
||
baba mulon
Сениор Регистриран: 17.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 258 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ta neli e taka Изменето од baba mulon - 12.Јуни.2008 во 21:05 |
||
Im YOUR NIGHTMARE
|
||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
a da go rentame nie bush ? ... ionaka mu zavrsuva mandatot uste nekoj mesec ? .....
|
||
Vladimir88
Сениор "Arbeit macht frei" Регистриран: 20.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4349 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Извини повеќе сум за Америка, а и Буш е ѕвер тип, но не сакам да го слушам на секоја втора прес конференција.. Terrorist, terrorist, the terrorist in Iraq, the terrorists.... |
||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
e pa vaka ... bush neka otvara usta , a i popametno e ako se ima predvid faktot deka nesto manjka so IQ , a namesto nego kako sufler rabota , neka gacka gVujo
|
||
kentucky
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Znaci, temava ja otvoriv poradi toa sto imam recisi sigurni informacii deka posle konstituiranje na noviot parlament i izbiranje na negov pretsedatel(mora nekoj da go prevzeme rakovodenjeto na drzavata), Branko dava ostavka od funkcijata Pretsedatel i se vraka vo SDSM kako lider.
|
||
kentucky
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
kire_nedelkov
Сениор Регистриран: 23.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
nema moira problem so branko.
MAKEDONIJA ima problem so branko. covek, podobro kazano nakaza, koj vo makedonija ja vnese terminologijata kako: atentati, korupcija, narkomanija, itn., nepoznati za nasiot mentalitet pred nego. Monstrum koj 17 godini ja unakazi i unazadi makedonija za 100 godini. causescu, stalin i hitler, mozat voda da mu nosat. barem narodot sfati deka ovie trojca se idioti sto gi koristat. nasiot se uste se klanja na kipot na k*rvata od vodno. za lazenje, mora da mu se priznae, e number one vo svetot. ama negovoto veke pomina. ako saka da ja unisti do kraj sdsm, neka stane nejzin pretsedatel pak. |
||
trnar
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ne,ne ne.Na ovoj forum nema D od demokratija.Ocajno e koga moderator naviva za strana. Zalam moderatoru MOIRA,zalam za Vas i ovoj forum koga Vie ste fatile strana-otkazete se od moderatorstvo.-vednas. Jas iskusiv ogromna cenzura od Moira. Celi temi mi izbrisa. CELI MOI POSTOVI MI CENZURIRASE. A jas imam pravo damislam i kazuvam sto sakam. Ete mozam da kazam deka Premier na Indija e Zoran Stavrevski,a tamosen minister za zemjodelie e ovoj nasiot(kako mu bese ime)pa zatoa sega Indija ima najgolemi prinosi po hektar,zdravi,jaki goveda i kravi i izvezuva domati vo Unijata i Hrvatska po kod na Makedonija. Ete MOIRA jas taka si mislam -ti cenzuriraj Samo vo stalinisticka Rusija i denesna Kuba imaat pojaka cenzura Изменето од trnar - 12.Јуни.2008 во 23:16 |
||
kire_nedelkov
Сениор Регистриран: 23.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
zaboravi i brankoslava makedonija. |
||
trnar
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Podobro brankoslava otkolku Grujobeda |
||
Внеси реплика | страница 123 35> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |