|
Антибиотици при лечење на бебиња |
Внеси реплика |
Автор | |
doncevaliljana
Нов член Регистриран: 04.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 4 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 04.Јуни.2008 во 17:54 |
imam 5 i pol memseci stara kerkicka,cel mesec ima kaslica i izdrzav bez antibiotici,taa cica,sekoja poseta kaj lekarot bese daj antibioti.ima viroza cel mesec ali ovoj pat kaslicata e so jak slajm koj nemoze da go isfrli,me interesira vaseto iskustvo so alternativnata medicina,homeopatijata i normalno iskustvoto...
|
|
Delicia
Сениор *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a se znae li vistinskata priçinnata za kaslicata ,napraven li e alergo-test??
so antibioticite moze da se namali imunitetot kaj malata,zatoa reba da se bide oprezen!Chaj od bel slez pomaga mnogu bri isfllanjeto na shlajmot a ,naj praktiçni se nekolku vezbi od nekolku minuti ......
Ova od liçno iskustvo i poznavanje
pozdrav
|
|
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
|
doncevaliljana
Нов член Регистриран: 04.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 4 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Blagodaram na grizata
jas insistirav na bris od nos i grlo i na antibiogram pedijataroy iskomentira ne e neophodno,dodeka pri prasanjeto dali da i davam caj od bel slez ili sirup mi rece ne. [:) |
|
Delicia
Сениор *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ako malata ne prima nisto kako ke go isfrli slajmot??se nadevam deka znaete deka moze da dobie bronhitis i vo najlos sluçaj broho-pneumonija!Sledete go majçiniot insikt,mislam deka nema da pogresite
|
|
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
|
Eva10
Нов член Регистриран: 13.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 15 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Vednas vo Kozle, tamu ima golemi strucnjaci i ne si igrajte kaj mali deca so nasive nestrucni homeopati i drugi alternativci.
|
|
Внеси реплика | |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |