![]() |
|
Што би било кога би било |
Внеси реплика ![]() |
страница 12> |
Автор | |
dac84 ![]() Нов член ![]() Регистриран: 29.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 1 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Испратена: 29.Мај.2008 во 21:26 |
TI NE SI BIL AKO MISLIS DEKA SI BIL TUKU JA ZBORUVAS VISTINATA KOGA VELIS DEKA SI BIL AKO NAVISTINA SI BIL Изменето од moira - 30.Мај.2008 во 14:34 |
|
![]() |
|
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
I dedo koga bi nemal k.. bi bil baba!
![]() Ako dobro ja sfativ temava ![]() Изменето од fragola - 30.Мај.2008 во 12:09 |
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
a, shto izmenila mamma-ta?!,
![]() |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Sto znaci "CITINATA"
![]() |
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
bog znae,...a i mamma,...mozebi.
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
mi se prispa
![]() |
|
![]() |
|
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Eden moj drugar vikase: "Da mi bea jajcata pod miskata..."
![]() |
|
![]() |
|
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
eden moj kolega vikase: - moreee ... eden den koga ke mu se otpetlam ... ke vidat tie ... ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
Што би било кога би било- za vakvi gluposti nikogash ne razmisluvam
![]() |
|
![]() |
|
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Bi bilo...odlichno,koga bi bilo....sepak,se zavisi od nas
|
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
TOTALNA UTKA MNOGU REKTO ZAVISI SAMO OD NAS ![]() |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
zavisi,...i te kako
![]() |
|
![]() |
|
james dean ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
Сети се на метеорот !!!! ![]() ![]() ![]() Сега озбилно: Со тие работи треба да се замараме пред нешто да се случи... кога имаме избор !!! (а ако немаме, тогаш ни е се џабе). ![]() |
|
![]() |
|
RUSHKA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
Ако е нешто реално може и да биде.....ако е фантазија ништо не бива, чуда не постојат.
|
|
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница 12> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |