![]() |
|
Најдобра Манга Анимирана Серија |
Внеси реплика ![]() |
страница 123> |
Автор | ||
DenizC ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 30.Јуни.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 48 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Испратена: 23.Мај.2008 во 11:20 |
|
Гласам за Покемон. |
||
![]() |
||
Monuska ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Ја Дигимон ги гледав
|
||
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
||
![]() |
||
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
|
Ariel...zoshto ja nema
![]() za nea glasam vo ...druga |
||
![]() |
||
Гостин ![]() Гостин ![]() |
|
еее,......
![]() Дигимон ![]() |
||
![]() |
||
doriangray ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Опсесивен компулсивец Регистриран: 03.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1460 |
|
Колку ми беа само неподносливи тие јапонски цртичи... Не знам зошто, ама ич не ги сакав. Ми беа многу creepy и нереални.
|
||
Don't tell me what to do 'cause I'll never be uptight like you.
Don't look at me that way 'cause I ain't never gonna change. And if you're talking about my life you're only wasting your own time! |
||
![]() |
||
biljana.madrid ![]() Сениор ![]() ![]() Прилепчанка Регистриран: 22.Ноември.2007 Локација: Spain Статус: Офлајн Поени: 358 |
|
Gi mrazam!!!!
![]() Ovie crtani definitivno ne se za deca. Pisuva deka se za +7 godini, ama jas dete ne pushtam da gleda. Ovie filmovi se za +18 godini...
|
||
Прилепчанка
|
||
![]() |
||
Monuska ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
|
За тоа си во право, многу се агресивни за да ги гледаат деца, освен тоа навистина се внесуваат во нивниот свет а тоа може да биде опасно
|
||
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
||
![]() |
||
zabegan ![]() Модератор ![]() ![]() Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
|
eee дигимон и драгонбол, цела нација деца ги гледавме ( и се мењавме со сликички колку што се сеќавам
![]() |
||
размисли пред да напишеш глупост
|
||
![]() |
||
biljana.madrid ![]() Сениор ![]() ![]() Прилепчанка Регистриран: 22.Ноември.2007 Локација: Spain Статус: Офлајн Поени: 358 |
|
Ete bash na toa mislev. Mnogu ima nasilstvo za da gi gledaat deca mnogu veshtachki se... ednostavno ne mi se dopagaat
|
||
Прилепчанка
|
||
![]() |
||
elen@ ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Мај.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 90 |
|
mrzam crtano
||
![]() |
||
|
другарка ми кажуваше дека нејзиното мало братче фрлало ножеви наоколу низ дома... сакало да биде како неговите јунаци... нормално, сега не му се достапни ![]() |
||
|
||
![]() |
||
Majkl ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 20.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 3019 |
|
АНИМАТРИКС
![]() |
||
![]() |
||
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
|
definitivno najdobro so go vidov e
MONSTERS INC A ZA MANGA MI PUCA |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
![]() |
||
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
|
![]() |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница 123> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |