![]() |
|
Tони Михајловски |
Внеси реплика ![]() |
страница 12> |
Автор | |
Donna_ocean ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 16.Мај.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 18 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Испратена: 18.Мај.2008 во 17:51 |
mislam koj saka so saka neka kaze ali toni si e legenda nema podobar.........
Изменето од mamma - 18.Мај.2008 во 23:28 |
|
donnnaaaaaaa
|
|
![]() |
|
Monuska ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ок
|
|
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
|
![]() |
|
Templarius ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Февруари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2754 |
Toni uspea da se namtetne na publikata so svojata neposrednost i direkten nastap oslikuvajci go tipicniot makedoski covek koj zivee vo denesno vreme. Ima odlicna sposobnost za transformacija i na glumata i pristapuva so strast koja retko se gleda...
|
|
Give me your secrets
Bring me a sign Give me a reason To walk the fire See another dawn Through our son's eyes You give me a reason To walk the fire. |
|
![]() |
|
doriangray ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Опсесивен компулсивец Регистриран: 03.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1460 |
Само да не ја види Макијавели темава
![]() Он топик: Ок ми е, ништо посебно. Просечен македонец, со малце повеќе харизма (понекогаш усмерена во лош правец), кој од актер (успешно) се трансформираше во talk-show водител. |
|
Don't tell me what to do 'cause I'll never be uptight like you.
Don't look at me that way 'cause I ain't never gonna change. And if you're talking about my life you're only wasting your own time! |
|
![]() |
|
Eli ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
Ok e,se izdvojuva za razlika od drugive voditeli..sepak e glumec i ima oset za tie raboti,znae da me nasmee so e najvazno,pravi sekoja nedela da se osekam opusteno,respect za Toncik..
![]() |
|
![]() |
|
Tattoo Beauty ![]() Сениор ![]() Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Тончи ми е кумановски френд и супер е го гледам кога имам време у опуштеноо
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
BarbB ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 149 |
Тони е одличен актер, жал ми е што не го гледаме толку често во театар
![]() Изменето од BarbB - 19.Мај.2008 во 18:10 |
|
![]() |
|
Tattoo Beauty ![]() Сениор ![]() Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
ахх абе кој има ќар од театар супер му е емисијана ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Tripin bitch ![]() Нов член ![]() Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 10 |
Не знам која е харизмава кај вештеров, под просек и глумец е. Уствари беше добар во глумењето на чокалија во „Буре Барут“
![]() Немам ништо против Кумановскиов Јебо и ФраЈер , само ме иритира што ја купува наклонетоста од народот со гротескни чепкања во сензитивни теми на нашата егзистенција. Нели беше водител т.е. портпарол на тигри,волци , змии -што ли беа... Каков блед пристап за болна амбициозност и добивање публицитет... Патриотизмот се покажува на други начини... |
|
![]() |
|
Ezan-a ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Декември.2007 Локација: Somalia Статус: Офлајн Поени: 150 |
Eptem se slozuvam so tebe i stvarno eptem pogresen priod za dobivanje publicitete ![]() ![]() ![]() |
|
Beautiful Mind
|
|
![]() |
|
Templarius ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Февруари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2754 |
Hahahaha normalno e od vas da se ocekuva takva reakcija zasto toj imase nesto sto mnogu go nemaat za da iskoci iskreno da kaze sto misli, za vreme na krizata dodeka site shiptarski umetnici akteri i intelektualci zastanuvaa na strana na teroristite od nasa strana samo Toni imase (00) da zastane na strana na makedoskite borci i toa javno da go kaze kako i sega poselden pat koga javno izleze i zastana vo odbrana na imeto pa sto sakate vie aaaaa da ve podrzuva vas?????
|
|
Give me your secrets
Bring me a sign Give me a reason To walk the fire See another dawn Through our son's eyes You give me a reason To walk the fire. |
|
![]() |
|
Donna_ocean ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 16.Мај.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 18 |
taka e brat za ova mn te podrzavam mn ubavo im kaza......:):):):):)
|
|
donnnaaaaaaa
|
|
![]() |
|
defma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 716 |
Пред некој ден го гледав Тони во претставата Чикашки перверзии.Фантастична глума, ви препорацувам да ја погледнете претставата.Особено ми се допадна глумењето на Тони
|
|
![]() |
|
THEPRINCESS ![]() Сениор ![]() Регистриран: 29.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4676 |
super e 4ovekot, znae da te nasmee, samo na mu trebase taa rabota so Lavovite
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница 12> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |