![]() |
|
Србија нема потреба од Косово |
Внеси реплика ![]() |
страница 123 17> |
Автор | |
Tome5 ![]() Нов член ![]() Регистриран: 07.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 10 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Испратена: 18.Мај.2008 во 04:52 |
Zvuci absurdno ,no e vaka.Ako Kosovo e vo ramkite i granicite na Demokraticna Srbija /ne SlobodanMIlosevska Jugoslavija/ ke ima za parlamentarni izbori 2 000 000 kosovsko-albanski izbirateli. Pri 50 % izbiratesla aktiwnost /vo Srbija sega ima okolo 5- miliona glasaci/ ke ke vkara vo Srbskiot Parlament 30-40 % od deputatite,i ke stane deka albanci ke resavat sudbinata na cela Srebija,sakam skopsko
Изменето од Tome5 - 18.Мај.2008 во 04:58 |
|
![]() |
|
Паланчански ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Декември.2007 Локација: Dubrovnik Статус: Офлајн Поени: 1655 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ако реално гледаме,можеби навистина нема потреба од Косово. Единствено јагленот на Косово врсди. Со Косово ќе имаат само проблеми. Но тука е културното наследство и историјата. Уште повеќе гордоста. Она што било твое, тешко се дава на друг.
|
|
Не знаев што е среќа, додека не се оженив. Но сега веќе е доцна.
|
|
![]() |
|
Tome5 ![]() Нов член ![]() Регистриран: 07.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 10 |
Politika so emocii i cuvstva ne se pravi.Za primer-Bugaria nema pretenzii kon nikoja sosedna drjava,makar deka si misli,deka tam jiveat mnogo bugarive.Sicko ke se resi po demokratski nacin.sakam skopsko
|
|
![]() |
|
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
DelijaSkopje ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1580 |
Абе Блгар ако е така што не ја дадете Пиринска Македонија на нас... Што имате потреба од неа и така не е ваша... После ќе си немате проблеми со ОМО Илинден и ако им дозволите на сите македонци да гласаат кај вас тогаш во вашиот парламент ќе има 50% Македонци...!!!
![]() |
|
![]() |
|
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
popusto e trosis tastaturata .... nemu znaenjeto mu vleguva niz drugi otvori
![]() |
|
![]() |
|
baba mulon ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 258 |
Е зашто само така правиш проблеми.Зашто му отвараш такви прашања.Го погоди во слабата точка
Изменето од baba mulon - 18.Мај.2008 во 13:47 |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
a, ....stvarno!,....shto k*r ke im e na srbite kosovo?!,....povekje!
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
ili na gungite .... pomalku ... i za kratko ....
|
|
![]() |
|
DelijaSkopje ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1580 |
Татаров кој ја отворил темава треба да се запраша што неговата Блгарија ја држи со сила Пиринска Македонија...
|
|
![]() |
|
mozebi i bi se zaprasal ... da ima so sto da stori nesto takvo .....
|
|
![]() |
|
Имаш право... Па и ја што зборам стварно... Треба да имам на ум дека он е само Блгар...
![]() |
|
![]() |
|
ne ja drobi tastaturata popusto .....
|
|
![]() |
|
Паланчански ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Декември.2007 Локација: Dubrovnik Статус: Офлајн Поени: 1655 |
Не е скапа тастатурата.
|
|
Не знаев што е среќа, додека не се оженив. Но сега веќе е доцна.
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница 123 17> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |