|
Бојана Атанасовска |
Внеси реплика |
Автор | |
DenizC
Група Регистриран: 30.Јуни.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 48 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 15.Мај.2008 во 08:33 |
Дали ви се допаѓа?
Според мене, девојката е супер.
|
|
hanna4ever
Сениор Регистриран: 22.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 239 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne e po moj vkus.. edinstveno so poslednata pesna "dilema" od mene ima pozitivna ocena..
Изменето од hanna4ever - 17.Мај.2008 во 23:01 |
|
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...mi se dopaga, se trudi da ostavi traga i boja svoja, na Makedonskata muzichka scena...toa e za pozdravuenje...daj boze nek ima sve poishe ko nejze...
|
|
WhizKid
Група Регистриран: 13.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 82 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Убава девојка, убав глас, убави песни.
|
|
IQ
Сениор Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
iskreno poima nemam koja e, poznato mi e imeto ama ne mi teknuva kako izgleda, ni sho peela ni nishto
|
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
И јас појма немав... еве сега слушнав нешто од неа... не ми остави никаков впечаток... симпатична девојка... и толку... не ми отскокнува по ништо од останатите... |
|
An4i
Сениор Регистриран: 29.Јуни.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 378 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
super si e
|
|
...i taka sega princezite go baraat princot koj demek bil zaba i nekoja princeza trebalo da go bakne za toj pak da se pretvori vo princ...
Pred da go najdes princot, treba da baknes mnogu zabi :D |
|
One_lovE
Сениор Ветеринарка Регистриран: 10.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 124 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Бојана ми остави силен впечаток со песната Кон небото, различна е, не верувам дека таква песна имало во мак и не верувам дека остава некој рамнодушен. А др песни ми се исто па исто..мн мн не ми се свиѓаат
|
|
polzavce
Сениор Регистриран: 14.Октомври.2008 Локација: Angola Статус: Офлајн Поени: 1325 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сосема просечен глас, просечна изведба, просечна девојка........ |
|
Eli
Сениор Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
se soglasuvam potpolno |
|
Човекот секогаш треба да остане човек,без разлика со што се бави и каков успех има..
|
|
DAC23
Сениор Регистриран: 20.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 357 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
BOJANA E BAS ZLATO I PREKRASNO PEE I FINA E I IMAV MOZNOST DA ZBORUVAM SO NEJZE VO STIP ZA MAKFEST NE E NEKOJA PREPOTENTNA ZVEZDA STO SLAVATA JA UDRILO VO GLAVA I PREKRASNO IZGLEDA BRAVO ZA TEMATA I JAS SUM GOLEM FAN NA BOJANA BEZ DILEMA
Изменето од DAC23 - 17.Јануари.2009 во 16:41 |
|
Ssssssssssssss
Сениор Регистриран: 21.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 197 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Neznam bas za peenje ali dobri gradi ima
|
|
Внеси реплика | |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |