![]() |
|
Јован Јованов & Елвир Мекиќ |
Внеси реплика ![]() |
страница 123 5> |
Автор | ||||
DenizC ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 30.Јуни.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 48 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Испратена: 12.Мај.2008 во 10:51 |
|||
Според мене, имаат добри песни, и добра креативност. |
||||
![]() |
||||
Monuska ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
Според мене немаат ништо
|
||||
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
||||
![]() |
||||
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
|||
![]() ![]() ![]() |
||||
![]() |
||||
Monuska ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
|||
![]() |
||||
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
||||
![]() |
||||
Eli ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
|||
![]() ![]() ![]() |
||||
![]() |
||||
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
|||
isto, ovoj jovan posebno e teshka seljachana(so izvinenie za nekulturnosta od moja strana, ama si zasluziva epten) Изменето од IQ - 13.Мај.2008 во 01:39 |
||||
![]() |
||||
alan ford ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
|||
koj se i sto se lugevo
||||
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
|
||||
![]() |
||||
DenizC ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 30.Јуни.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 48 |
|||
![]() |
||||
alan ford ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
|||
oh,ajme mene..i za niv li treba da se diskutira...ako treba od mene samo kratko no comment
|
||||
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
|
||||
![]() |
||||
Biba_G ![]() Сениор ![]() ![]() Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
|||
![]() ![]() ![]() |
||||
![]() |
||||
Zaspana ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 07.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 429 |
|||
Според мене супер сеееееееееее!!!!!!!!!!!!!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||||
![]() |
||||
Emi4kaaa ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 16.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 18 |
|||
moze kojshto saka da si zboruva ama edno e jasno..mnogu gi slusaat nivnite pesni, dechkite stvarno rabotat i se sto proizleze od nivna raka e toooop.....odamna nemashe vakvo neshto na makedonskata estrada...
![]() |
||||
![]() |
||||
|||
Од каква убавина бевме лишени... туку ај, за вкусови не се расправа
![]() |
||||
|
||||
![]() |
||||
Eli ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
|||
da i ja mislam taka.. ![]() |
||||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница 123 5> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |