|
Комплименти |
Внеси реплика | страница <1234 9> |
Автор | ||
RUSHKA
Сениор Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Nikogas ne davam komplimenti neosnovano....ednostavno jas toa navistina go mislam a koga gi primam , vazno mi e koj gi kazuva.Necie mnenie mi e validno, necie ne.
|
||
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Sve kasno naletuvam na ona pravoto |
||
kejt-d-grejt
Сениор Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ne sakam lazenje! ama sakam komplimenti i da gi dobivam i da gi davam vo sekoj covek ima nesto ubavo! otkrij go, izvadi go, potenciraj go, pofali go......kje mu go razubavis denot |
||
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
mojot zivot ...odnosno mojata rabota... e povrzana... so motivacija... sekoj dobar zbor... sekoja pofalba (ako toa moze da se vbroi , a moze vo kompliment) mi ja olesnuva rabotata... odnosno mi go garantira uspehot vo rabotata.... sekogash gi delam od srce... odnosno umeam da izreagiram emotivno... so voodushevuvanje... e sega problemot moj e vo toa shto... ova vazi za komunikacijata so decata.... so vozrasnite sum skrzavica... ne za drugo... mislam deka... malku mi e glupo... da mu recam na nekoj vozrasen... bravo mnogu ubavo sraboti...postapi pametno... pa toa treba da e normalno... za eden vozrasen covek... aj koregirajte me ako gresham.... |
||
Monuska
Сениор Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Давам комплименти, кога нешто кај некој ми се допаѓа го кажувам тоа, често знам да им давам комплименти на другарките ама секогаш сум искрена. Кога мене ми даваат комплимент обично велам „фала“ и толку, ама се зависи од тоа кој ми дава комплимент.
|
||
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
||
majstorce62
Сениор ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
МОРЕ И ПОРУМЕНУВАШ МАЛЦЕ КАКО ЈАБОЛЧЕ...ХАХАХА |
||
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
||
Monuska
Сениор Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
вака малкуцка... |
||
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
||
ekszi88
Сениор In Love Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7008 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Убаво е да се даваат комплименти, тие многу значат(секако искрени комплименти), но јас честопати се топам кога ќе ми дадат некој комплимент и не знам што да речам... Најчесто велам фала... Сепак убаво е чувството кога луѓето те вреднуваат и ја знаеш твојата добра страна... но треба да се навикнеме и да ги прифаќаме нашите лоши нешта кога ќе ги искоментираат, да се градиме, да увидиме каде грешиме зашто сепак сите сме грешници...
|
||
Never apologize for being sensitive or emotional. Let this be a sign that you've got a big heart aren't afraid to let others see it. Showing your emotions is a sign of strength!!
|
||
doriangray
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Опсесивен компулсивец Регистриран: 03.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1460 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Проклето сум искрен, кога станува збор за комплименти. Сакам да делам и ги делам постојано.
А јас ретко добивам комплименти... Ама затоа кога ќе добијам се радувам како мало дете во себе, ама глумам лудило и рамнодушност . |
||
Don't tell me what to do 'cause I'll never be uptight like you.
Don't look at me that way 'cause I ain't never gonna change. And if you're talking about my life you're only wasting your own time! |
||
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Јас...сакам комплименти...и се радувам кога ги добивам...
|
||
IQ
Сениор Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
najmnogu se raduvam koga nekoj ke mi kaze deka sum pametna
komplimenti za ubavina mi se nekako...zdodevni...takvi me raduvaat samo od libeto moe, od drugi i ne bash... a jas delam komplimenti na site strani osobeno na mazjakot moj, ama site se iskreni, se sho e ubavo(nadvoreshno i vnatreshno) sakam da go pofalam i da napravam lugjeto okolu mene da se chuvstvuvaat prijatno mazite osobeno se raduvaat na komlimenti i ubavi zborovi bidejki tie poretko gi dobivaat od zenite. zeni, ne bidete skrzavi so ubavite zborovi upateni kon mazite vashi, ke vi se vrati dvojno veruvajte Изменето од IQ - 22.Април.2008 во 04:11 |
||
apce
Сениор Регистриран: 18.Октомври.2007 Локација: Malaysia Статус: Офлајн Поени: 2717 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
koga ke mi bide upaten kompliment odgovorot sekogas mi e duhovit
zatoa sto mozebi ne gi svakam seriozno
a i samata retko delam komplimenti
|
||
apce
|
||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ja seuste ne sum legnal nekoja bez komplimenti, u stvari toa i ne se komplimenti tuku odraz na moite razmisluvanja zosto ja gledam bas taka kako kazuvam i zatoa i sakam da ja legnam...sigurno nemam namera da legnam nekoja sto imam loso mislenje za nea
|
||
apce
Сениор Регистриран: 18.Октомври.2007 Локација: Malaysia Статус: Офлајн Поени: 2717 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
za da legnes nekogo ne ti trebaat komplimenti
ti treba nesto drugo
|
||
apce
|
||
Внеси реплика | страница <1234 9> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |