|
Сакам да ти кажам... |
Внеси реплика | страница <1234 346> |
Автор | ||
doriangray
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Опсесивен компулсивец Регистриран: 03.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1460 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
I miss you so damn much!!!
|
||
Don't tell me what to do 'cause I'll never be uptight like you.
Don't look at me that way 'cause I ain't never gonna change. And if you're talking about my life you're only wasting your own time! |
||
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ne mi se veruva.....truenje... |
||
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...deka ti prostuem, za zgreshkata, ali deka nema da ja zaboravam namerata...nikad...ako postoela kako takva...
|
||
Biolica
Сениор Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 808 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Sakam da ti kazam deka me iznenadi , mislev nemat da si moj nikogash , deka so vreme ke me zamrazish a jas cel zivot ke ti bev blagodarna zs mi gi otvori ocite i srceto.
Me nauci da sakam , da cenam i da pekam ne znam samo dali e to blagoslov ili kazna. Ti si najposebna licnost sto ja gazit ova zemja , ne znam dali nekogas pak ke bidis moj ama znam deka ke te sakam vecno. |
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
sakam da kazam deka ne me briga so kazuvas
|
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
topsexy
Сениор 10-K-H-HOT Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3022 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
......deka te sakam.....iskreno
|
||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ova sve posebni setaat po zemjava...i poslem nekat da ne priznaat...od ljubomora...gubrinja ogin da gi izgori...
|
||
Izzi
Сениор BRAINIAC Регистриран: 18.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4475 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Love is a very f*cked up thing!
|
||
|
||
Irenica
Сениор SIC ITUR AD ASTRA! Регистриран: 20.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2899 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Sakam da ti kazam deka mi falis
ama ke izdrzam a posle ke nadoknadime! |
||
Понекогаш токму она што го бараш е она што не можеш да го видиш!
|
||
topsexy
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
.......deka ne mozam poveke...........
deka te sakam i sakam da bides so mene........deka se mi e bez veze koga ne sum so tebe .......
jebiga sakam da sme zaedno......zosto ne se potrudis da razberes?
a ti si gledas samo da si sredis sam na sebesi....a ja sum ti nekade u zadna postava?
preku k*r mi e sve...........
ako veke me sakas,ostavi minato zad sebe i bidi so mene
res non verba...........sega delata mi znacat poveke od se sega............
kukavica si navistina....a zivotot e predizvik..........
i ja sum zaglavena kako tebe,no ziveam,ne se zatvoram vo sebesi i ne se izoliram od svetot..........
dojdi i sakaj me ebate.........................
|
||
topsexy
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
e se ova i povekje saam da mu kazam,samo steta sto ne e tuka.........ne znam kako ke pominese da mi bese blisku
|
||
doriangray
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Опсесивен компулсивец Регистриран: 03.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1460 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ми требаш...
|
||
Don't tell me what to do 'cause I'll never be uptight like you.
Don't look at me that way 'cause I ain't never gonna change. And if you're talking about my life you're only wasting your own time! |
||
Luna83
Сениор Регистриран: 08.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
DEKA ME NERVIRAS
|
||
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ниедна до сеа не ми манала шамар,мислеше дека тебе ќе ти успее.....ехехехееее си се заебала за то(и ќе и намигнам еднаш)
|
||
I'm out bcz of pathetic around here
|
||
Внеси реплика | страница <1234 346> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |