|
На кое политичко списание му верувате? |
Внеси реплика | страница 123> |
Автор | ||
Greenpeace
Нов член Регистриран: 16.Април.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 17.Април.2008 во 12:27 |
|
Me interesira sto citate od makedonskite vesnici i spisanija i na koi najmnogu a na koi najmalku im veruvate.
|
||
Mother Earth needs you!
|
||
kire_nedelkov
Сениор Регистриран: 23.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Najmnogu na Dom i Dizajn.
|
||
Vlade
Сениор Регистриран: 14.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 193 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Site se za u gajda...
|
||
kultuzin
Сениор Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4903 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Kakvo veruvanje, novinarstvoto ni e katastrofa, em nepismeni novinari em podkuplivi za 59evra , ne mi raspravaj samo za novinarstvo vo Makedonija, ne zaslusuva ni taka da se narekuva.
Изменето од kultuzin - 17.Април.2008 во 13:28 |
||
BACHIOS
Сениор Регистриран: 21.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1517 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
so tebe sum, zatoa nasite novinari so ,,doverlivi izvori,, zanes kolku im veruvam. Guglat po net i objavuvaat vesti od zavcera, a nekoi bogami kasant po edna nedela... |
||
I'm gonna make him an offer he can't refuse- Don Corleone
|
||
BACHIOS
Сениор Регистриран: 21.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1517 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
pa plus toa politicko spisanie...
abe covek, samo na makedonski sport veruvam |
||
I'm gonna make him an offer he can't refuse- Don Corleone
|
||
Greenpeace
Нов член Регистриран: 16.Април.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
zatoa i presuvam, nikoe ne mi fakja oko. pa velam aj da cujam sto drugite mislat, moze jas ne gledam dobro, da si zemam naocari da ne treba. ama jasno, niedno ne go biva.
|
||
Mother Earth needs you!
|
||
Vlade
Сениор Регистриран: 14.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 193 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Lele, nemoj ni na niv i tie se davat vo "reketarenje" |
||
kultuzin
Сениор Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4903 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
MENE OMILEN MI E MARIJAN NIKOV. E TOJ PACIENT KOGA GO NAREKUVAT NOVINAR SE E JASNO; USTE E IGLAVEN VO MTV I ZA SITE SPORTOVI ODGOVOREN. MNOGU TAZNO. |
||
harp13
Сениор Регистриран: 28.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 98 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
KOHA nisto ne razbiram
|
||
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...pred da komentirate ve molam procitajte go naslovot na temata...
|
||
JASEN
Сениор Регистриран: 07.Септември.2007 Локација: Qatar Статус: Офлајн Поени: 95 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Во деновите на предизборието сите списанија се политички. Во кампања, поготово на почетокот и на крајот на капмапањата не верувам на ниту една политичка опција. Средината е нешто кое би ,,можело,, да ме натера да размислувам во слободното време, но не и да се одлучам. Инаку сум партиски неопределен. |
||
.....NE SVRTUVAJ SE SINE!!!!!!
|
||
DJAKONDO
Сениор Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
blaze tebe,
gi zhalam onie koi razbiraat i mu veruvaat na toj vesnik (ako moze taka da se narece)
|
||
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
||
DJAKONDO
Сениор Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
najmnogu na dnevnik |
||
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
||
Внеси реплика | страница 123> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |