|
Тетово |
Внеси реплика | страница 123 12> |
Автор | |
ana-tetovo
Нов член Регистриран: 17.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 2 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 17.Април.2008 во 12:02 |
Гледам нема тема за Тетово па еве отварам јас.
Што мислите за овој град,има ли на форумов луѓе од Тетово?! и да ви презентирам еден сајт што е за градот Тетово. tetovocity.com ајде тетовчани! |
|
kultuzin
Сениор Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4903 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
POZDRAV OD STRUMICA DO TETOVCANI.
UBAVO STO NEKOJ MU TEKNA DA OTVORI TEMA ZA TETOVO. |
|
lpartik
Сениор Регистриран: 26.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 402 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
И тука ме лаеле кучињата...не во градот.Градот е со убава местоположба,прекрасна околина,голема потрошувачка моќ.
Ме лаеја овчарски кучиња, шарпланинци на Шара, по патот за Јеловјане,над Палчишта или над Камењане...ама не напаѓаа. Стоеја покрај патот и заканувачки лаеја. Го чуваа стадото. Тетово многу не се гледаше од таа висина.Се гледаше дел од градот , стадионот...полето,расфрлените села по подножјата...некои стуткани по доловите.Често пати бевме над облаците.И низ некоја пукнатина меѓу облаците продираа сончевите зраци и гледав парче поле осветлено од сонцето и куќи што заличуваа на мали бели камчиња растурени на зелен килим.Би сакал да го видам пак...да одам за Ѓурѓовден или за Биљке-травке,кога се е зелено и расцутено, а младите торбешки облечени во најубавите фустани пеат во придружба на дајре и ја слават пролетта,младоста, убавината... Ја сам се напроменила, но нема кој да ме гледа... |
|
Dark HaCkeR
Сениор Хакериште Регистриран: 20.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 683 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
gradot na siptarite
|
|
muhadzir
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 14.Март.2008 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 740 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Tetovo e grad na site gradzani koi sto ziveat vo nego. Grad koj sto so golemi cekori grabi nanapred. |
|
ISLAM VJERA ISTINE
|
|
BACHIOS
Сениор Регистриран: 21.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1517 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pozdrav od te
a ti gavolce setla, ako nemas sto drugo da kazes |
|
I'm gonna make him an offer he can't refuse- Don Corleone
|
|
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Тетово е еден од најубавите градови во Македонија...Ја има најубавата вода за пиење, ладна како мраз во вистинска смисла на зборот, а и Попова Шапка, богами...
За дијалектот да не правиме моабет, “Кј све бре људи“ Изменето од maria_magdalena - 23.Април.2008 во 17:59 |
|
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|
zmejko_zmejko
Сениор Регистриран: 23.Април.2008 Локација: Djibouti Статус: Офлајн Поени: 242 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
tetovo ... najcifutski grad ... grad od koj pobegnale i jaudiete .... za toa , vo nekoja naredna prilika ....
|
|
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Никако не се согласувам со погорниот пост, никако. Тетово е град со мултиетнички шмек, а тоа му дава посебна убавина.
|
|
|
|
zmejko_zmejko
Сениор Регистриран: 23.Април.2008 Локација: Djibouti Статус: Офлајн Поени: 242 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ako mislis na smrdeata na loj deka e poseben smek , ne , blagodaram
|
|
maria_magdalena
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Дефинитивно го сакам тој град, ма што и да мислел ти.
Поздрав до сите тетовчани, од сите етнички припадности |
|
|
|
zmejko_zmejko
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
grad od koj pobegnale i jaudijete ... i kade jajcata se merat na kantar
|
|
zmejko_zmejko
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
znaci , odis da kupis jajca , i prvo se stavaat na kantar ... pa potoa te prasuvaat dali da gi zamotaat ... ne blagodaram .. ce gi sutiram za na kaj doma
|
|
maria_magdalena
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Немој така...
Па какви домаќини има таму, па какви трговци, па бутици, не ја заборавај Шарена Џамија, Теќето.... |
|
|
|
Внеси реплика | страница 123 12> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |