|
Дали си зборувате со самите себе и за што |
Внеси реплика | страница 123 5> |
Автор | ||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 16.Април.2008 во 02:23 |
|
Vi se slucuva li taka zaneseni vo muabetot, so siot zar navlezeni vo temata da si raspravate nesto nadolgo i nasiroko, pritoa pravejki si razno-razni grimasi i gestikulacii..da se svrtite naokolu i da primetite deka nemate sogovornik ? Dobro ne bas do taa merka,ama taka barem po nekoja recenica si kazuvate li nasamo, "vo dve oci" sto bi se reklo? Znaci li toa deka ni pregorela nekoja zicka,pa pod itno treba da zakazeme kaj psihijatar ili ne e nisto strasno, pa zosto da ne si kazeme po nekoj zbor i na samite sebesi? Mene na primer mi se slucuva ponekogas da si razmenam po nekoja recenica so MySelf, da si se vosh*tam za nesto dobro storeno, da si postavam nekoe prasanje, da se opcujam... A vam?.. |
||
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Само будалите и мрднатите го прават тоа
|
||
I'm out bcz of pathetic around here
|
||
Палестинец
Сениор Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 12129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Самата ли се пцуеш?
Е ај кажи како се пцуеш самата?
|
||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Socno.
|
||
Палестинец
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Не ти е точна констатацијава......само будалите и мрднатите не го прават тоа, оти се мрднати ем будали. Изменето од Палестинец - 16.Април.2008 во 02:30 |
||
Анастеа
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Uff.....Mi olekna..
|
||
Палестинец
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Кои се сочниве пцовки?
Кажи некоја.
|
||
apce
Сениор Регистриран: 18.Октомври.2007 Локација: Malaysia Статус: Офлајн Поени: 2717 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
samo koga sum besna
odam niz doma i se karam sama so sebe
kako slaki
|
||
apce
|
||
Monuska
Сениор Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Па знам да си речам: Е браво ма!
|
||
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
||
ZeZnAtA
Сениор Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
se ra4una li toa sto bez nekoja posebna pri4ina si se smeam ......
(ne poznata na drugite de)
|
||
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
nie ne go racuname no nekoi profesori vo ustanovi go zabelezuvat vo kartoni zasto?? pojma nemam koga smeenjeto e mnogu podoro od murtenjeto |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
granny
Сениор "SnowWhite" Регистриран: 17.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 10160 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
'She might smile at me,probably thinking to herself,"Poor woman,she will go to hell".And I was thinking,"Poor woman,she is living in hell"
|
||
ZeZnAtA
Сениор Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
zabelezuvaat znam
,,no toa e koga i toj sto se smee neznae zosto
....ali ja znam
...fintata e vo toa sto drugite neznaat.....
,,,a ja ne sakam da im kazam....
...pa na nivnoto "zosto???"
im velam "pojma nemam"
i posle pak jovo-nanovo......
razbiras?!
|
||
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
||
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
NA TEMA...UMETNOST I KULTURA
SE TRUDAM DA SUM KULTURNA DODEKA SUM LUTA, ZATOA SHTO KOGA SUM LUTA TOGASH SI ZBORUVAM SAMA SO SEBE |
||
Внеси реплика | страница 123 5> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |