|
Саем на книгата |
Внеси реплика | страница 123 6> |
Автор | ||
xxx
Нов член Регистриран: 12.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 7 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 12.Април.2008 во 16:47 |
|
predlozi za knigi koj moze da se kupat na saemot na kniga vo Skopje
Изменето од mamma - 13.Април.2008 во 14:33 |
||
Quentin
Сениор Регистриран: 12.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 763 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Јас со сигурност ќе ги купам Сестрата на Сигмунд Фројд од Гоце Смилевски и Вештица од Венко Андоновски. Има и една книга од една блог-девојка Фем Герила алијас Ирена Цветковиќ - Алена. Книгата се вика Оргазмични писма. Изгледа и таа ќе ја купам.
Изменето од Quentin - 12.Април.2008 во 17:13 |
||
majstorce62
Сениор ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Новата од Блаже Минески Нишан, мислам се вика
|
||
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
||
Biba_G
Сениор Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
А може ли прво да појдам на саем,да изнакупам па да ви кажам отпосле што све сум изнакупила?
Еве,саемот почнува во вторник на 15-ти,а јас во среда,најдоцна четврток ќе ви поднесам рапорт. Може така? |
||
xxx
Нов член Регистриран: 12.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 7 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
moze moze
|
||
Lady Blue
Сениор Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Mojot spisok e golem zatoa ke odam so odnapred opredelen fond |
||
Monuska
Сениор Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Сакам да читам нешто од Фројд. Може да ми препорачате некое негово дело?
|
||
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
||
james dean
Сениор Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Па ја би ти препорачал се! Сериозен сум, ако се смеам. Од Фројд се е многу вредно, а најдобра слика во врска со функционирањето на човековиот ум можеш да добиеш ако прочиташ се од него! Ако немаш толку време, се разбира, тогаш зависи од вкусот. На повеќето им се допаѓа Толкување на соништата, на пример, (која сега ја има и на македонски јазик)! Изменето од james dean - 15.Април.2008 во 20:27 |
||
Monuska
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Па јас секако планирам да читам повеќе од него, ама не знам со што да почнам. Оваа штом е на македонски сигурно ќе ми биде полесна за сфаќање па најверојано неа ќе ја земам. Благодарам за советот |
||
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
||
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ФРОЈД ЗА ГЕНЕРАЦИЈАТА ШТО РАСТЕ.
|
||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
||
james dean
Сениор Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ништо Monuska, молам. Ја има на саемов ја видов, само не сум сигурен, мислам дека беше на штандот на Култура, само не видов колку пари е. Исто така мислам дека има два тома, а не сум сигурен дали вториот е преведен. Во секој случај мислам дека нема шанси да згрешиш! Изменето од james dean - 15.Април.2008 во 21:37 |
||
nikita
Сениор Регистриран: 29.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1610 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
STETA NEMA DA MOZAM DA OTIDAM NA SAEMOT,A BAS BI SAKALA!!!
|
||
She sells seashells by the seashore...
|
||
Aisha
Сениор Регистриран: 03.Декември.2007 Локација: Palestine Статус: Офлајн Поени: 1119 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Jas BI VI ja preporacala knigata "Tolstoj za Muhamed" vredi da se procita, ja ima na saemot....
A druga nekoja.... Pa Erih From "Umetnosta na ljubova" ja ima vo matica. Jas ja kupiv, super e... malku pevodot e .... no se cita |
||
PROUD TO BE A MUSLIM!!!!
|
||
Monuska
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ќе побарам прво таму... А баш сонив нешто, хм, интересно да речеме, па можеби ќе можам да протолкувам Како што го разбрав проф. по философија Фројд протолкувал преку 600 000 сонови |
||
|
||
Внеси реплика | страница 123 6> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |