![]() |
|
|
Внеси реплика ![]() |
страница 123 4> |
Автор | |
Pravoslavie ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1732 |
![]() Испратена: 09.Април.2008 во 11:35 |
Дали сакате да се собереме?
Дали сакате да се собереме во сабота вечер во 21:00 часот?
Каде сакате да одиме?
Мој предлог е, бидејќи беше фино минатата година, да одиме и оваа година во La Piazza, во Центар, кај гимназијата Јосип Броз Тито, преку улица, таму да се собереме, па потоа би виделе каде... Изменето од Pravoslavie - 09.Април.2008 во 11:36 |
|
Да погледнеме околу нас, таму има МНОГУ СТРАДАЛНИЦИ. Да им помогнеме!
Оди на подфорумот Хуманост на дело Запамети, ЉУБОВТА ДЕЛОТВОРИ!! |
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
![]() |
tamu de
![]() |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
LouWeed ![]() Сениор ![]() ![]() I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
![]() |
odlicno, ima inijacitiva....ja bi rekol prvo da vidime kolku ljuge ke doagjaat sigurno pa da odredime lokacija...
inace, eve se prijavuvam |
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1732 |
![]() |
и јас се пријавувам!
До сега двајца
![]() |
|
|
![]() |
|
ZeZnAtA ![]() Сениор ![]() ![]() Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
![]() |
![]() |
|
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
|
![]() |
|
LouWeed ![]() Сениор ![]() ![]() I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
![]() |
ja bi predlozil mod/admin da otvori edna tema striktno za prijavuvanje...n.pr. vo zabeleski......a vo ova da moze da si prajme maabet
@zeznata>>>zezas? ![]() Изменето од LouWeed - 09.Април.2008 во 12:34 |
|
![]() |
|
apce ![]() Сениор ![]() Регистриран: 18.Октомври.2007 Локација: Malaysia Статус: Офлајн Поени: 2717 |
![]() |
![]() |
|
apce
|
|
![]() |
|
speed ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Март.2007 Статус: Офлајн Поени: 803 |
![]() |
se prijavuvam i jas
![]() |
|
speed
|
|
![]() |
|
zabegan ![]() Модератор ![]() ![]() Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
![]() |
па и ја би дошол ако ме примате
![]() |
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
![]() |
|
![]() |
ehm.....gledam deka za vo sabota ke bidam malce vo dilema.......idividi rodenden ili promocija na noviot dfl album vo mkc......
![]() Изменето од LouWeed - 10.Април.2008 во 11:54 |
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
|
![]() |
toa mi bese jasno....no izgleda paralelno ke se zurkam
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
zabegan ![]() Модератор ![]() ![]() Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
![]() |
|
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница 123 4> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |