|
Планот „Б“ ??? |
Внеси реплика | страница 12> |
Автор | |
Gusarski
Сениор Регистриран: 06.Ноември.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 136 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 04.Април.2008 во 22:27 |
Што е со „план Б“ на нашата влада што го најавија? Никој сега не го спомнува. Што мислите вие? Дали ќе се активира и дали треба да се активира? |
|
Македонија е вечна!
|
|
al_pachino
Сениор Регистриран: 02.Април.2008 Локација: Russian Federation Статус: Офлајн Поени: 289 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
plan B .... BEAGNJEEEEEEEE .......
|
|
al_pachino
Сениор Регистриран: 02.Април.2008 Локација: Russian Federation Статус: Офлајн Поени: 289 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
beganje od odgovornost za nesposobnosta da problemot so imeto se resi vo izminative 17 godini a se samo poradi sitno mafijaski biznis dalaveri na site poranesni i segasni rakovodstva na Makedonija ... ludje , samo Menduh Taci ispadna pogolem patriot od site makedonski politicari zaedno .......
|
|
Polar Bear
Сениор Регистриран: 04.Декември.2007 Локација: Канада Статус: Офлајн Поени: 1152 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
The plan B was dismissed by President Bush. Waiting for further instructions.
Односно, на тие штои не разбираат да им нацртам: ВРЗАНИ ИМ СЕ ЈАЈЦАТА.
Изменето од Polar Bear - 05.Април.2008 во 09:28 |
|
Jа сам за демократију и слободу на говор, сакам песну, пиво, вино, ракију и жене!
|
|
Vladimir88
Сениор "Arbeit macht frei" Регистриран: 20.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4349 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ништо И по Тито-МИТО... Нашите сателити глупи од владата сакаат нови преговори со грците А што е најтрагично читав во Фокус дека Грција не ја ратификувала времената спогодба во парламент...таа од 95 година Сега ти види ние колку години водиме со нив преговори (без ратификувана спогодба од страна на нив) Можам да ги прогласам сите наши политичари за МАЈМУНИ на годината Изменето од Vladimir88 - 05.Април.2008 во 09:31 |
|
Polar Bear
Сениор Регистриран: 04.Декември.2007 Локација: Канада Статус: Офлајн Поени: 1152 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Фокус ти е многу сигурен извор на информации ...
|
|
Jа сам за демократију и слободу на говор, сакам песну, пиво, вино, ракију и жене!
|
|
Vladimir88
Сениор "Arbeit macht frei" Регистриран: 20.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4349 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Незнам али знам дека тоа не го имаше само во Фокус и на вести го кажуваа тоа... На вести прво го слушнав тоа па после видов во Фокус имаше специјално пишувано за тоа.. Па сега видете вие.... Изменето од Vladimir88 - 05.Април.2008 во 09:38 |
|
Polar Bear
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Пред многу години во „Вечер“ се објави дека грците ги укинале визите. Коментарот на грчкиот конзулат беше: „Во Вецер само дата тоцно“. Епа ти сега види ... |
|
|
|
Gusarski
Сениор Регистриран: 06.Ноември.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 136 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
План Б мора да се спроведе! Ако не, Груевски е к*рва и го излажал народот фактички. Мора да се врати знамето назад! А грците ако сакаат потоа нека преговараат ако не, ај у пизду си матер. Нека прифатат они сеа компромис, старото знаме да се врати!
|
|
Македонија е вечна!
|
|
Vladimir88
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Абе какви преговори Они ја прекршија времената спогодба Сега имаме многу јак аргумент да ја добиеме битката А ако не ја ратификувала времената спогодба ете ти уште еден аргумент за да се повлечеме од тие преговори.... После ова ако не ни дојде паметот тогаш јас викам дека ние не сме заслужиле да имаме држава........ Јас одсекогаш сум викал со таа земја што е доле нема компромиси.. сакаат да ни ја испијат крвтта.. Не не сакаат они ние сме им како трн во око...сакаат да не уништат... |
|
Gusarski
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Па нив им е страв ако не признаат како Македонија, ќе мора да го признаат Македонското малцинство, па утре тоа Македонско малцинство ќе бара да се спои со нас.... нив им е страв од вистината, тоа ги боли. Ќе им дојде крајот и нив, ај ти, мамето нивно фашистичко....
|
|
Македонија е вечна!
|
|
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Македонските влади имаа повеќе планови ,,Б,, од кои до сега ниту еден не е реализиран ниту обелелоденет.
Затоа подобро е да се праша што е со сите планови ,,Б,, на македонските влади? |
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
SINA PTICA
Сениор Регистриран: 05.Април.2008 Локација: Argentina Статус: Офлајн Поени: 109 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Planot ,,B,, e vonredni izbori.verdana
|
|
,,орлите рано летаат,,
|
|
kire_nedelkov
Сениор Регистриран: 23.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
za sdms planot b e promena na imeto.
za vmro planot b e vlast uste 4 godini. jasno? |
|
Внеси реплика | страница 12> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |