|
Да го зајакнеме денарот... |
Внеси реплика |
Автор | |
i123
Нов член Регистриран: 04.Април.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 7 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 04.Април.2008 во 18:15 |
Kako?
Изменето од i123 - 14.Септември.2008 во 14:56 |
|
kultuzin
Сениор Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4903 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne odmor i shoping za 8mart vo Grcija... |
|
kire_nedelkov
Сениор Регистриран: 23.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
neli solun bese nas?
a sega da ne sme odele vo nasiot solun??? cudno stvorce makedonce... |
|
super babicka
Сениор Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 348 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Novootvorenata tema od strana na i123 :DA GO ZAJAKNEME DENAROT denes kako poraka ja primiv i vi ja prenesuvam vo celost bidejki vo stavenata tema se izvadeni samo delovi od istata.
Dragi Makedonci, Glasajte za dostoinstvo,glasajte so denarot! Imame sansa da bideme edinstveni.Da ja usmerime lutinata i razocaruvanjeto kon aktivnostite za zajaknuvanje na nashata drzava. 1.NE sirtaki vo Solun,tuku oro vo Ohrid. 2.NE lokumades,tuku lokum. 3.NE Stopanska i Alfa,tuku Komercijalna. 4.NE Vero,tuku Tineks i Skopski pazar. 5.NE Okta,tuku Makpetrol. Vlozuvajte vo sebe,vo nas, vo se shto e MAKEDONSKO. Da go zajakneme denarot,drzavata i dostoinstvoto. Dve minuti,dve nedeli,dve godini...ke izdrzime. Zaedno so eden glas sme najjaki! JAKA DRZAVA-JAK NAROD. Glasajte so vash*te denari!!! +++++ za temava/no si trebal-a originalot na necijata poraka da ja preneses! +++++ a za moite forumdzii Изменето од super babicka - 04.Април.2008 во 20:04 |
|
al_pachino
Сениор Регистриран: 02.Април.2008 Локација: Russian Federation Статус: Офлајн Поени: 289 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a prost narod ? ... kakva drzava ?
|
|
super babicka
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nemoj zlato taka samite da se omalovazuvame - ako mislis na nas ,so krenati glavi napred da gledame i da rabotime a za prostite a toa se i polni so zloba i losotija lugje normalno prostacki stavovi-prostacka drzava mislam na sosedite kako ne im e sram.moram da ti kazam deka sum mnogu tazna od snoshti od takvite... ne komentiram ponatamu.. Borbata e teska no ke pobedime taka zlato? Изменето од super babicka - 04.Април.2008 во 20:12 |
|
al_pachino
Сениор Регистриран: 02.Април.2008 Локација: Russian Federation Статус: Офлајн Поени: 289 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ma ne se omalovazovuam , nitu pak se obiduvam nekogo da omalovazam ... naprotiv ... samo ponekogas sakam na vistinata da i poglednam vo oci .. nisto povece ... i nisto strasno ... |
|
super babicka
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
taka e /so isklucok na biznis relacii -zdravje../ no sekoj ima pravo da si odlucuva za svoeto vreme,pari,zelbi.. Изменето од super babicka - 04.Април.2008 во 20:30 |
|
al_pachino
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
biznis relacii KUPUVANJE NA GOLEMO I PRAZNENJE NA GRCKI MAGACINI ....
|
|
super babicka
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mozebi posledniot shamar ke ne nauci da ne gi finansirame poveke grckite biznisi..
ova e prvata recenica od primenata poraka ispisana podolu sto sum ja ispustila ... Изменето од super babicka - 04.Април.2008 во 21:59 |
|
DJAKONDO
Сениор Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
i ne samo toa, nema poveke da investirame vo Grcija |
|
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|
irenka2
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1954 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sega ekonomski da zajakneme. Toa e najvazno
|
|
MAKEDONIJA BILA I KE BIDE
|
|
Внеси реплика | |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |