|
Бисери на вашите бисерчиња |
Внеси реплика | страница 123 13> |
Автор | |
RUSHKA
Сениор Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 28.Март.2008 во 00:39 |
Bi sakala da gi podelite so nas sluckite ,razgovorite so vasite najmili i najmali
decinja,bisercinja. |
|
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
|
RUSHKA
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Na mojata Tamy i ja raskazav crvenkapa i posle nekoe vreme mi vika:
- Bides umna dojde lokot (volkot) te izede ,lovecot go nema. |
|
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
- Mamo, ti vikas sum bil kaj tebe u stomak ?
- Da sine . - A koj me piknal mene unutra ? - A...a...a...gok nodze, mene diga kueto |
|
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mama,....a zoshto J.....ima takvi ochi-ne kako moite???
Kako gleda ona???...kraj,... shto da mu kazesh??i kako da mu objasnish?? na 2 godishno dete?? |
|
RUSHKA
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
-Ne me kalaj jas sum dete.
|
|
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
|
RUSHKA
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Nasata Tamy trgna vo gradinka ,imase malku placki nasabajle no se naviknuva.Edno sabajle vlagajki vo gradinkata placlivo rece;
-Jaka sum jas, mozam, ke izdrzam. A ima samo 3godini. |
|
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
|
Delicia
Сениор *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
najubav biser na moeto najmalo biserçe bese(togas imase 2ipol godini) koga mi telefonira na rabota ,vo 9h30 i mi vika:dojde tatko ti,dojde tatko ti cel sreken!Jas se stapisav ,znam tatko mi e 2200km daleku od tuka ,ne e valjda da e iznenaduvanje!
Koga mazot mi si dosol porano od rabota
|
|
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
|
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
.Se javuva eden den na rabota mojata kerka i veli:
Mama,...ti...nervozna si denes???? Odgovaram...ne,ne sum Aaaaaa,sakash da bidesh? Znaev deka pak napravila nekoja voobichaena glupost-svojstvena samo za nea.Pak dovlechkala nekoe zivotinche od ulica. |
|
Irenica
Сениор SIC ITUR AD ASTRA! Регистриран: 20.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2899 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
bLavo za maloto sonce |
|
Понекогаш токму она што го бараш е она што не можеш да го видиш!
|
|
RUSHKA
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
-IZBUDI GO TATKO TI!...........Sto vo prevod znaci:
-Razbudi go tatko mi |
|
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
|
seka
Сениор Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ufff...bas me nasmejavte
i kaj nas gi ima takvite... i citam na mojata kerkicka pred nekoja nedela "kravata karolina" i ja prasuvam, zosto lravata ne mu dava na ezeto mileko da se napijet? i taa mi veli; pa klavata kalolina nema lace, kako da mu daj? ili pak... pred nekoj mesec go batalivme pempersot, i sega taa gorda na sekomu i kazuvat deka nema vise pempers, nosela gaci... dojde bratmi pred nekoj den na poseta i izlaga od WC, i kerkami go prasuvam brat mi: Vujce ti gaci nosis? toj i vika, da i jas nosam, a taa nemu, aj beci (sobleci gi) ponite (pantalonite) as (jas) vidam.... Изменето од seka - 30.Март.2008 во 20:14 |
|
naum 1518118
Сениор GayLord f**ker Регистриран: 13.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 312 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
LOKOT????
LOL- -ne mozam da vervam i vnuk mi taka go vikashe volkot
se iznasmeav...
|
|
mikus
Сениор Регистриран: 05.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 49802 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
vnuk mi mu vika na tato
tato so e toa sex??? abe toa e koga dvajcata goli si se baknuvat ???? abe lezat v krevet i se baknuvat ??????? dobro de ne samo se baknuvat no i se galat abe tato ti za ebavanje mi zboris???????? Изменето од mikus - 30.Март.2008 во 20:15 |
|
RUSHKA
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
-SAKAM SOK SA POMlIANDJA
Mozebi ne treba da vi prevedam deka Tamy saka sok od pomarandja, ama ako za sekoj slucaj Изменето од RUSHKA - 30.Март.2008 во 20:34 |
|
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
|
Внеси реплика | страница 123 13> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |