![]() |
|
The Butterfly Effect |
Внеси реплика ![]() |
Автор | |
Сандански ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 343 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Испратена: 27.Март.2008 во 00:35 |
If you dont live for something youll die for nothing
|
|
![]() |
|
doriangray ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Опсесивен компулсивец Регистриран: 03.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1460 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Одличен филм! Фантастична психолошка драма која вреди да се погледне. Ми стоеше долго време симнат на ПЦ, ама никако да го изгледам. Една вечер кога останав без нет, му седнав и се покајав што не сум го гледал порано.
Има одлична порака и суштина, која се доловува доколку се внесете вистински во него и се обидете да се замислите како го доживувате вие, она што му се случува на главниот јунак. Да не зборуваме напразно, гледајте го филмот (нема да зажалите ![]() ![]() |
|
Don't tell me what to do 'cause I'll never be uptight like you.
Don't look at me that way 'cause I ain't never gonna change. And if you're talking about my life you're only wasting your own time! |
|
![]() |
|
Irenica ![]() Сениор ![]() ![]() SIC ITUR AD ASTRA! Регистриран: 20.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2899 |
Ke IDAM da VIDAM,pa ke vi pisam
![]() |
|
Понекогаш токму она што го бараш е она што не можеш да го видиш!
![]() |
|
![]() |
|
Monuska ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
Го имам гледано одамна, првиот дел само. Ми се допадна, интересен беше, ќе си го гледам пак.
|
|
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
|
![]() |
|
james dean ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
Го гледав филмот уште кога излезе! Генерално е добар и добра му е пораката, ама не е тоа што очекував да биде! Не се сеќавам сега баш најдобро, но мислам дека Butterfly Effect-от не беше верно прикажан. Тоа е нешто друго! Мислам дека режисерот нешто ги помешал темите! Нема везе тоа, све у свему - у реду филм! |
|
![]() |
|
SummerLove ![]() Сениор ![]() ![]() verliebt Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7174 |
![]() ne mi se dopadna ovoj film |
|
Bidi Neverna, Da Ti Bide Veren,Vrti Mu Go Grbot Ke Trca Po Tebe.Ne Roni Solzi Kolku I Da Boli ,Bidi Hrabra I Toj Ke Te Moli!!!
|
|
![]() |
|
BarbB ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 149 |
одличен филм, добра приказна, несекојдневна затоа ми се допаѓа
ме изненади ештон качер со глумата исто така.навистина одлично |
|
![]() |
|
Monuska ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
Го гледав вториот дел вчера... добар е, ама првиот дел е многу подобар, за другиве не знам... а да, што со секс сцениве? Претерале. И плус никаков ефект на пеперутка не сретнав (колку што сум запознаена со поимов)
|
|
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
|
![]() |
|
Drlja ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 3373 |
Го гледав уште пред 4 год отприлика и имам само позитивни импресии од филмчето
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Се сложувам
![]() |
|
|
|
![]() |
|
frank the tank ![]() Нов член ![]() Регистриран: 01.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 3 |
1-iot e mn dobar ali 2-iot e sranje
|
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Sum pocnala od trojkata
![]() interesen e ...ne sum vo tek so prethodnive dva dela..
dali se povrzani me interesira?Ili sekoj si e zasebna prikazna..
|
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
|
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |