|
Што сонувавте денес? |
Внеси реплика | страница <1234 55> |
Автор | |
ekszi88
Сениор In Love Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7008 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Сонував еден професор од средно како сум го сретнала и додека муабетевме се осеќаше дека сака да се откачи од мене и другарка ми... и btw мислам дека успеав да си го протолкувам сонот
|
|
Never apologize for being sensitive or emotional. Let this be a sign that you've got a big heart aren't afraid to let others see it. Showing your emotions is a sign of strength!!
|
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
синојка си ја сонував мачката..како по втор пат ја стерилизираме...поим немам заш го праевме тоа...
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
IQ
Сениор Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
bozestvoto si go sonuvav vtor del
|
|
RUSHKA
Сениор Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Retko sonuvam no koga ke sonam toa se filmovi....kakov Spilberg kakvi bakraci
|
|
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
|
eurydice
Сениор Регистриран: 18.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 429 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kako go vozam vo crveno porse, pokraj more.
sonce, se smeam, nagazuvam do daska, a toj se sobira vo klopce od strav da ne zagine. policajcite nasmeani mi maftaat so raka "Samo napred, devojko!" |
|
james dean
Сениор Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Сонував како се искачувам по најстрмниот рид, само за да стигнам до неа! На крајот успеав! (после сите перипетии ) |
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ja drugo i ne sonuvam
|
|
fragola
Сениор Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Kucinja!Isto kako i najcesto
|
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
An4i
Сениор Регистриран: 29.Јуни.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 378 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nisto
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Сакам да сонувам но не сонувам често.... а во последно време...повеќе ...сонувам....будна.... |
|
isus
Нов член Регистриран: 29.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 26 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
cesto go sonuvav ovoj son:sakam da udram nekogo no rakata nemozam da ja podignam i se trudam mnogu no kako da ima 300 kila i se budam i se uste e teska.
|
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ja sonuvav Sandra Bulok kako me brkashe vo sonot...
abe beshe neshto kako vampir..naednash mi se najde pushka vo racete pumparica i pocnav da pukam vo nea vo liceto a taa nemashe gajle od sacmite...gi ispukav k*rshumite i mu e letnav da begam a taa me brkashe .... vo momentot koga me stigna se razbudiv.... ne mi se veruvashe shto sonuvav ..se skinav od smeenje vo 07:30 sabajle duri i go razbudiv brat mi od spienje... |
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|
Stojadin Lord
Сениор Регистриран: 30.Јуни.2008 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 128 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sta me mora vj jutro probudi
sv sam se u znoj utopio, sanjo sm da mi koza od pasnjaka beze da se ortoma oko vrata moga jos vise steze |
|
Внеси реплика | страница <1234 55> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |