![]() |
|
Ламбе Алабакоски |
Внеси реплика ![]() |
страница 123 6> |
Автор | |
Zaspana ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 07.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 429 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Испратена: 22.Март.2008 во 23:06 |
Zakon e !!!!!!!!!!!!
Изменето од anastea - 31.Јули.2008 во 11:20 |
|
![]() |
|
super babicka ![]() Сениор ![]() Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 348 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ubavo mlado momce ,odlicno pee,ima ubava nasmevka -mu posakuvam uspesna ,dolga kariera kaj nas i nadvor vo svetot.
![]() |
|
![]() |
|
ekszi88 ![]() Сениор ![]() ![]() In Love Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7008 |
Супер е Ламбе, убаво пее, самиот е убав и има супер понашање, мил е. Ми има оставено добар впечаток.
|
|
Never apologize for being sensitive or emotional. Let this be a sign that you've got a big heart aren't afraid to let others see it. Showing your emotions is a sign of strength!!
|
|
![]() |
|
Monuska ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
Ми се допаѓа. Интересни песни, убав глас а и делува срамежливо што му дава посебен шарм.
|
|
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
Добар дечко...симпатично изгледа...убаво пее...
ми се допаѓа........Море од солзи...Врати ми го срцето...
Бело е се................
![]() |
|
![]() |
|
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Lichno go poznavam...preskromen e
duri mozebi preterano...ne go slusham mnogu,no znam deka e prekrasno dete. |
|
![]() |
|
biser ![]() Сениор ![]() Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 85 |
Што треба да мислиме за Ламбета
![]() |
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
на место си е ламбе,... има и добри песни
![]() |
|
![]() |
|
RUSHKA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
Deteto e mnogu milo i pesmite mi se dopagjaat gi pee od dusa.Super e.
|
|
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
|
![]() |
|
SummerLove ![]() Сениор ![]() ![]() verliebt Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7174 |
za lambe se pozetivno mislene imam super e neka prodolzi taka
![]() ![]() |
|
Bidi Neverna, Da Ti Bide Veren,Vrti Mu Go Grbot Ke Trca Po Tebe.Ne Roni Solzi Kolku I Da Boli ,Bidi Hrabra I Toj Ke Te Moli!!!
|
|
![]() |
|
KUKOC7 ![]() Сениор ![]() ![]() Барон Минхаузен Регистриран: 26.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 1852 |
samo za u zatvor e !!!!
|
|
![]() |
|
Gusarski ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Ноември.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 136 |
Утопија |
|
Македонија е вечна!
|
|
![]() |
|
rebeka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јуни.2005 Локација: Austria Статус: Офлајн Поени: 347 |
za lambe mislam deka e super deka ubavo pee deka e ubav i sladok deka human i se najdobro I LOVE LAMBE
|
|
mnjkl |
|
![]() |
|
Luna83 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 319 |
Mnogu mi se svigaat negovite pesni,a i toj izgleda ubavo.Sladok e.A negovata pesna za Evrovizija mi bese favorit.
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница 123 6> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |