|
GP Malaysia |
Внеси реплика | страница 12> |
Автор | |
гoстин
Сениор Регистриран: 29.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7557 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 21.Март.2008 во 19:16 |
23.03.2008 pocetok: 8:00 Saat.
|
|
kultuzin
Сениор Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4903 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
KE GI ZGAZI KIMI UTRE.
VTOR E NA STAROTOT, AMA MISLAM DEKA IMA POVEKE GORIVO I KE VOZI NEKOJ KRUG POVEKE OD MASA. |
|
гoстин
Сениор Регистриран: 29.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7557 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
eve kako ke startuvaat...
1 Felipe Massa Scuderia Ferrari 2 Kimi Räikkönen Scuderia Ferrari 3 Heikki Kovalainen McLaren-Mercedes 4 Lewis Hamilton McLaren-Mercedes 5 Jarno Trulli Toyota Racing 6 Robert Kubica BMW Sauber F1 Team 7 Nick Heidfeld BMW Sauber F1 Team 8 Mark Webber Red Bull Racing 9 Fernando Alonso Renault F1 Team 10 Timo Glock Toyota Racing 11 Jenson Button Honda Racing F1 Team 12 David Coulthard Red Bull Racing 13 Nelson Piquet Jr. Renault F1 Team 14 Rubens Barrichello Honda Racing F1 Team 15 Sebastien Vettel Scuderia Toro Rosso 16 Nico Rosberg WilliamsF1 Team 17 Giancarlo Fisichella Force India-Ferrari 18 Kazuki Nakajima WilliamsF1 Team 19 Sebastien Bourdais Scuderia Toro Rosso 20 Takuma Sato Super Aguri 21 Adrian Sutil Force India-Ferrari 22 Anthony Davidson Super Aguri |
|
martin_mk
Сениор Регистриран: 09.Април.2006 Локација: Canada Статус: Офлајн Поени: 200 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ako vrne za vreme na trkata, nisto cudno da go vidime Alonso na podium
|
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Алонсо и се е можно
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
zenmaster
Сениор Interceptor Регистриран: 05.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 4262 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ako ne nedaj boze se sluci nekoj po golem incident i ostanat tri bolidi na stazata e togas samo moze da go vidite Alonso na podium
|
|
[IMG]http://img148.imageshack.us/img148/4285/xxxpn7.gif">
|
|
martin_mk
Сениор Регистриран: 09.Април.2006 Локација: Canada Статус: Офлајн Поени: 200 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mnogu smesen si bil ti. Vo avstralija Alonso bese 4, taka da, nisto cudno ako vrne posebno.
|
|
blackeye
Сениор The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Kimi sampionce...masa napraj glupost se izvrti,a si vozea sami bez pritisok, KONSTANTNO BEGAA PO 15 -20 SEKUNDI OD DRUGITEkubica 2,pa kovalainen, truli, hamilton, ...alonso 8...
ke gazime godinava so FERRARI.....
|
|
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
|
zenmaster
Сениор Interceptor Регистриран: 05.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 4262 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Da da ke gazite so Ferrari ama po trevata samo
|
|
[IMG]http://img148.imageshack.us/img148/4285/xxxpn7.gif">
|
|
blackeye
Сениор The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
aha aha
ajde ima vreme, ke vidime....
|
|
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
|
kultuzin
Сениор Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4903 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
SE KAZAV USTE PRED TRKATA DODATNI KOMENTARI NE SE POTREBNI. KOGA SCHUMACHER SO NEGOVIOT STERILEN STIL NA VOZENJE BESE 5 PATI SVETSKI SAMPION, MISLAM DEKA NA KIMI NEMA NIKAKOV PROBLEM DA MU BIDE DA JA LAPNE I OVAA GODINA TITULATA. MALIOT E NEVEROJATNO BRZ, EDINSTVENO STO MOZE DA GO SPRECI SE TEHNICKI DEFEKTI. SE ZBORUVA DEKA FERARI IMA PROBLEM SO VENTILITE. |
|
Delfin
Сениор Регистриран: 29.Јуни.2005 Статус: Офлајн Поени: 15178 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Кими заслужено победи .... стабилно со добар болид од почеток до крај . И со малку срека поради казната кон возачите на Мекларен кои не му дишеа во врат . Мекларен .....мислам дека и без казната.....немаа болид за прво место тркава . Уште еднаш пријатно сум изненаден од БМВ ! И секако најголемото прашање . Што му е на Маса? Катастрофа! Ми се наметнува прашањето само од себе ....Маса во Ферари 2009 - ДА или НЕ ? добар наслов за една анкета .
|
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Секоја чест за Кими. Маса дефинитивно нека се задоволи ако успее да ги извози до крај барем трките...ова година слабо . Мене и Алонсо премногу (непријатно) ме изненадува....како да му фали некој Шумахер за да се јадат
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
tuturutka
Сениор Регистриран: 22.Април.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1131 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Раиконен победи . . . Но , мислам дека Хамилтон немаше среќа . . . Првиот пит-стоп беше ужасно бавен , ако се земе и дека ја започна трката од 9 место (поради казна , која сеуште не ми е баш јасна , сите болиди возеа бавно . . . ) , реален епилог . . . Секој нормален човек по вакви услови би изгубил морал за тркање . . . Ама тоа ти е одиме напред . . . Следна трка подобро . . . Честитки за навивачите на Кими и Ферари . . .
|
|
STRUGA
|
|
Внеси реплика | страница 12> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |