|
Филмови кои објаснуваат свет и религија.. |
Внеси реплика | страница 123 7> |
Автор | ||
Templarius
Сениор Регистриран: 12.Февруари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2754 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 18.Март.2008 во 23:05 |
|
Znaci ovdeka bi sakal da se proizneseme za nekoi viduvanja koi se navedeni vo filmovite kolku se tie tocni i dali ja davaat verodostojno slikata za religiozniot momentum vo niv...
Prv bi go navel filmot The Kingdom go ima nekoj gledano??? |
||
Give me your secrets
Bring me a sign Give me a reason To walk the fire See another dawn Through our son's eyes You give me a reason To walk the fire. |
||
Aisha
Сениор Регистриран: 03.Декември.2007 Локација: Palestine Статус: Офлајн Поени: 1119 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
The Kingdom of heaven?
Za toj film prasuvas, ili nekoj drug! |
||
PROUD TO BE A MUSLIM!!!!
|
||
Templarius
Сениор Регистриран: 12.Февруари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2754 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Za ovoj film mislam Izlezen e 2007 |
||
Give me your secrets
Bring me a sign Give me a reason To walk the fire See another dawn Through our son's eyes You give me a reason To walk the fire. |
||
Aisha
Сениор Регистриран: 03.Декември.2007 Локација: Palestine Статус: Офлајн Поени: 1119 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Da ne igras i ti vo nego
Ili poznato scenario! Doagaat Amerikancite da gi spasat jadnite i mizerni Arapi! Jas prv pat slusam za toj film! Pa ete, raskazi ni nesto za nego! Tuka kaj nas, nema nisto od ponovite filmovi, a kopii ne gledam bojkotiram, taka da ete, neinformirana sum za ovoj film! Aferim! |
||
PROUD TO BE A MUSLIM!!!!
|
||
Templarius
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Poznato mi e scenarioto hahahaha no ne igram jas vo nego..
Ne ne doadjaat amerikancite da gi spasat mizernite arapi. Filmot e mesavina na veruvanja, vo nego se zboruva za onaa podelba koja e prisutna vo muslimanskiot svet na dobri i losi muslimani. Znaci i dvete strani se muslimani koi se vernici no od edna strana se teroristi a od druga strana se muslimani koi se protiv toj radkalen pristup. |
||
Give me your secrets
||
efendija
Сениор Регистриран: 18.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2175 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Значи типично Американско сценарио,и сега вероватно следува нивното каубојско спасување. |
||
"Zadovolen sum Allah da mi bide Gospod,Muhammed pejgamber a Islamot vera"
|
||
hr.lucky
Сениор Регистриран: 18.Декември.2007 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 505 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
koj e mladic' u filmot?
|
||
Templarius
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
E pa sega ajde vaka koj saka ce mu dadam link od torrent od kade moze da se skine filmot pa pogledajte go da ne vi go jas raskazuvam http://thepiratebay.org/tor/3931041/The_Kingdom[2007]DvDrip[Eng]-FXG Od ovoj link ce mozete da go skinete so nekoj bitorrent klient nema da trae povece od dva casa simnuvanjeto. Eve sodrzinata sto e : When a terrorist bomb detonates inside a Western housing compound in Riyadh, Saudi Arabia, an international incident is ignited. While diplomats slowly debate equations of territorialism, FBI Special Agent Ronald Fleury quickly assembles an elite team and negotiates a secret five-day trip into Saudi Arabia to locate the madman behind the bombing. Upon landing in the desert kingdom, however, Fleury and his team discover Saudi authorities suspicious and unwelcoming of American interlopers into what they consider a local matter. Hamstrung by protocol-and with the clock ticking on their five days-the FBI agents find their expertise worthless without the trust of their Saudi counterparts, who want to locate the terrorist in their homeland on their own terms. Fleury's crew finds a like-minded partner in Saudi Colonel Al-Ghazi, who helps them navigate royal politics and unlock the secrets of the crime scene and the workings of an extremist cell bent on further destruction. With these unlikely allies sharing a propulsive commitment to crack the case, the team is led to the killer's front door in a blistering do-or-die confrontation. Now in a fight for their own lives, strangers united by one mission won't stop until justice is found in The Kingdom. Written by Universal Pictures http://www.thekingdommovie.com/ A ovaa e oficijalniot sajt na filmot... |
||
Give me your secrets
||
efendija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ќе се обидам да дојдам некако до филмот,па макар и со симнување од интернет.
|
||
|
||
Templarius
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ce bide ubavo da se diskutira inaku ima uste mnogu filmovi so takva ili slicna tematika dajte predlozi da ne nametnuvam samo jas...
|
||
Give me your secrets
||
efendija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Јас би го предложил ДОЛИНА НА ВОЛЦИТЕ,но,вечерва е доцна,можеби некој друг ден. |
||
|
||
Templarius
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Super go imam gledano....
|
||
Give me your secrets
||
ShumadinChe
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 05.Март.2008 Локација: Slovenia Статус: Офлајн Поени: 365 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Go Ima Li Nekoj Gledano "Pasijata Na Hristos" ?
|
||
Nothing Remains !!
|
||
ShumadinChe
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 05.Март.2008 Локација: Slovenia Статус: Офлајн Поени: 365 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
Nothing Remains !!
|
||
Внеси реплика | страница 123 7> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |