|
Врска помеѓу колеги |
Внеси реплика | страница 123 6> |
Автор | |
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 18.Ноември.2007 во 19:45 |
Што мислите за ваквите врски ?
Дали успеваат ? Замислете 8h дневно заедно на работа Како би се однесувале , без другите колеги да приметат дека има нешто? |
|
|
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
VEKE PROBANO..AMA NA KRAJOT...DEBAKL...ZA DVAJCATA...!!I ..SE RAZBIRA....NADVOR!!!
|
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
Палестинец
Сениор Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 12129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Кај што го вадиш лебот, не го вади к*рот.
|
|
Antiqua
Сениор Регистриран: 31.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 1790 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Тешко е ама знае да функционира добро.
Зезнато е малку ако едниот на другиот му е шеф. Тука веќе навистина е потешко, ама сепак изводливо
(ова ми е од искуство)
|
|
Veni Vidi Vici
|
|
KUKOC7
Сениор Барон Минхаузен Регистриран: 26.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 1852 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
se e mozno pa duri i toa!!!
|
|
ZeZnAtA
Сениор Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
dokolku profesionalnosta e na nivo........moze i toa kako
|
|
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
|
Mishell_G
Сениор Регистриран: 18.Јуни.2007 Локација: Sweden Статус: Офлајн Поени: 575 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Vo slucaj da e familijaren biznis moze i da funkcionira. A vo drug slucaj voopsto ne bi vleguvala vo takov rizik. Sto ke se sluci dokolku vrskata ne funkcionira i ja prekratis, a sekoj den treba da se gledas? Katastrofa.. Изменето од Mishell_G - 20.Ноември.2007 во 19:37 |
|
Lady Blue
Сениор Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Probano - i funkcionira ama samo ako dvajcata se svesni i prifatat deka vo ramkite na rabotnoto vreme e strogo sluzbeno i sekoj si gi zavrsuva svoite obvrski bez mesanje na drugiot, a po zavrsuvanje.........dali nadvor od firmata.........dali vo firmata .........ne e bitno - bitno e zadovolstvoto da e na kavadrat
|
|
LouWeed
Сениор I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
dokolku ne go stavas.....se e u red |
|
Antiqua
Сениор Регистриран: 31.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 1790 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Комплетна согласност!
|
|
Veni Vidi Vici
|
|
KUKOC7
Сениор Барон Минхаузен Регистриран: 26.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 1852 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
abe podobor e so parnterot da ne rabotis zaendo jas taka misalm da ne si na isto rabotno mesto, mada mozno e se!!!
|
|
MissSexy
Сениор Регистриран: 22.Август.2007 Локација: Cook Islands Статус: Офлајн Поени: 364 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Popametno zdravje.Potpolno se sl*gam!
|
|
U never get a second chance to make a first impression
|
|
Blonde.Kirka
Нов член Регистриран: 21.Ноември.2007 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 17 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Успеваат зошто да не.Мене никогаш не ми се случило да имам врска со некој од работа ама немав против тоа ништо.
Мои колеги и си се земаа на крај.Се додека се сингл или разведени имаат право да почнат врска со кого сакаат.Нема врска тоа ако работиш заедно, битно е колку нормално се понашаат.А швалерај на работно место е од тоа ми се повраќа.Мажени и оженети стрвни ко мршојадци, неморални и блудничави.Да им се плукнам на таквата љубов и на кукавичлукот.
|
|
Diki
Сениор Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 183 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne e dobra ideja.
|
|
Внеси реплика | страница 123 6> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |