|
Лила Филиповска и нејзиното шоу |
Внеси реплика | страница 123 25> |
Автор | |
diogenskopje
Сениор Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2063 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 12.Февруари.2008 во 05:48 |
pa dobro bre dragi prijateli i prijatelki...se nadevam deka vi se slucilo barem ednas da naletate na novoto "show" na nasata spored nekoi "eminentni strucnjaci" najpametnata,najubavata,najelokventnata,multitalentiranata voditelka na TV SITEL - LILA FILIPOVSKA i neiziniot "nov show proekt" E AJ DA TE VIDAM...
...jas za sega ke se vozdrzam od komentari..bidejki ne sakam da vlijaam na javnoto mislenje na pocituvanite forumadzii...ve molam samo za vasite POFALBI i KRITIKI.....samo moram da kazam baba mi (ima 84 god) koga ja gledase ednas mi vika.."A bre sinko,ovaa majtap si igra so nas?...so emisija e ova?....Jas samo slegnav so ramenici bidejki nemav sto pametno da i odgovoram...Ve molam...pomognete mi mene..za da ja i pomognam na baba mi...koja e uste vo nedoumica...ali u toj termin ima na nekoja kablovska TV francuski fudbal..a baba mi kao vatren navivac na Bordo...utakmica ne propusta...ali utakmicite gi davaat 10 minuti po pocetokot na "emisijata na Lila"...i sekogas me prasuva...a bre ovaa uste li majtap si igra so nas?...Pomognetemi ve molam..ako ne poradi mene..poradi baba mi (koja by the way e srekna,zasto ovaa 2008 na Bordo dobro mu idelo u prvenstvoto) Изменето од diogenskopje - 12.Февруари.2008 во 05:49 |
|
majstorce62
Сениор ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Емисијата е празна - вез идеја, без концепт, без содржина.Во една детска игра има повеќе досетливост и инвентивност отколку во Ај да те видам. На Лила и е важно само да биде пред камерата а не каков квалитет ќе понуди.Гледав една емисија и ништо повеќе.
|
|
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
|
tofu
Сениор Регистриран: 01.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 328 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
А бе Диоген, што воопшто трошиш време на коментирање на такви емисии? Па ете да не беше ти јас немаше да знам ни дека Тони имал емисија, ни дека Лила имала емисија. А бе не ги мачи очите, ушите и мозокот со македонски шоу програми. Гледај Discovery
|
|
diogenskopje
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
drag moj tofu..dodeka ne postoi relevantna kritika se do togas emisiite vo Makedonska produkcija ke odat nadole..Inace bez gajle..jas i voopsto ne gledam TV...nemam vreme..a i nema zasto....dovolno e samo ednas da poglednes edna od gore navedenite "emisii"..i da stanes strucnjak-kriticar...zatoa sto toa sto ednas ke go vidis...veruvaj mi boli..i ne mozes a da ne go iskomentiras...inace..pred spienje timerot na TV go mestam na 01.00 i pustam CNN...TOA MI E OMILENIOT KANAL..PORED dISCOVERY,DISCOVERY CIVILISATION I tRAVEL...ALI I ZA NIV IMAM SE PORETKO VREME...a za nasive takanareceni "proekti"...ke zboram i ke se boram dodeka sum ziv...ili dodeka ne gi simnat od TV programata..ako ne radi mene...radi baba mi ..pozdrav tofu |
|
tofu
Сениор Регистриран: 01.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 328 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Да ама се плашам дека дури и критиката им ја зголемува популарноста. Се додека се зборува за нив, било добро или лошо, нив тоа им оди во прилог. Се мислам дали најдобра борба против трујачите е да ги критикуваш или да ги игнорираш?
|
|
james dean
Сениор Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
No comment - во смисла дека за толку глупо нешто воопшто не треба ни да се дискутира! |
|
diogenskopje
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
imas pravo...ali za sto sve ovde se diskutira..ova ke ispadne i visoko intelektuelna tema |
|
majstorce62
Сениор ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
еМИСИИТЕ НА ЛИЛА МОЖАТ ДА ПОСЛУЖАТ И СО ПОЗИТИВНА НАМЕНА - КАКО НАДГЛЕДНО СРЕДСТВО ЗА СТУДЕНТИТЕ ПО ЖУРНАЛИСТИКА ПРИ ПРАВЕЊЕТО СПОРЕБДБА ПОМЕЃУ ТАЛЕНТ И
АНТИТАЛНТ ВО ТВ ВОДИТЕЛСТВОТО. |
|
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...НЕШТО КАКО ..КРИВ ПРАВЕЦ!!!!
|
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
точно е дека критиката им ја зголемува популарноста, благодарение на некои членови од форумов кои постојано поставуваат вакви теми...што мене лично ми се допаѓа...колку некој и да не ги гледа овие емисии или програми...еднаш или два пати ќе погледне... ако не за друго барем за да искоментира нешто.. а овие водителиве како Лила,и останатите...читајќи го ова ќе се поправаат онаму каде што погрешиле...и успешно опстојуваат и водат емисии и по десет сезони... пс.поздрав до бабата на еден член од форумов... и да ја доживее стотата год.со нашиве мили и драги водители и со нивните забавни емисии... Изменето од blashka - 12.Февруари.2008 во 11:29 |
|
james dean
Сениор Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Еј, извини, можда лошо се "одразив" (што би рекол Гидра)! Не мислев дека не требало да ја отвориш темава! Баш напротив, добро е што тука имаме можност да се изнапљукаме на шљамот! |
|
kultuzin
Сениор Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4903 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
A koja e Lila Filipovik, i sto e po profesija?
Mene mi lici na Dragan Vucik, vo zenska pakovka. Isto intelektualno nivo spored mene. |
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kultuzin...Лила е Лила Филиповска,Димитриевска, а сега повторно Стојановска...забавувач на широките народни маси... |
|
kultuzin
Сениор Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4903 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
A so i e Dragan Vucic, epten mi lici na nego, se im e isto.
Isti vkus za muzika, isti intelekt, slicni emisii, gostite gore dole isi im se, itn. |
|
Внеси реплика | страница 123 25> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |