|
Смеење |
Внеси реплика | страница 123> |
Автор | |
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 09.Февруари.2008 во 08:14 |
Dali se smeete dur imate seks i ako se smeete sto e tolku smesno ?
Изменето од Biba_G - 31.Јануари.2009 во 20:09 |
|
brigitte
Сениор Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 133 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Da, mi se slucilo da se smeam posle dobar orgazam, najverojatno hormonot na srekata se izlacuva i zatoa, ne e nisto strasno, od ubavina e.....
|
|
paris25
Сениор Регистриран: 16.Мај.2006 Статус: Офлајн Поени: 969 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
za vreme na seksot ne pred i posle sex moze
|
|
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...ako pojdeme od faktot, deka tokmu smejata(radosna emocija) e patot do srceto i "krevetot" na zenata, ke zakluchime deka zenite si zamisluvaat kako bi im bilo interesno so toj sto gi smee i vo krevet, i zatoa ke zakluchime deka...da...smeja uz put i treba da ima...na momenti sekako...ne celo vreme...
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ona se smee koga i gi lizam tabanite, a najvise megu prstite od stapalata, a ja nacekuvam ako prethodno odela ili stoela podolgo vreme
|
|
majstorce62
Сениор ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
СЕКОГАШ МИ ДОАЃА ОНАА ГЛУПА ПОМИСЛА ДЕКА МАЖОТ И ЈА ЗНАЕ НА РАБОТА, ПА МЕ ТЕРА ДА СЕ СМЕАМ КАКО ЛУД.
|
|
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
da se smejam no ne e smesno nego ubo cudno kako ne ti tekna za taa varijanta |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
topsexy
Сениор 10-K-H-HOT Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3022 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
se smeam zatoa sto uzivam,zatoa sto mi e ubavo...
|
|
Lady Blue
Сениор Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Od smeenje do smeenje ima razlika na koj ti na smeenje se misli ????
Za vreme na sex moze da se nasmeam od sto mi e ubavo, a ne zatoa sto nesto mi e smesno
|
|
inessX
Сениор Регистриран: 28.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 405 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sigurno ne se smeam kako
da mi bil kazan nekov dobar vic vo momentot. Smeenjeto pri sex go koristam da dokazam deka ubavo se cuvstvuvam a toa na partnerot mnogu mu znaci |
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Знам некад да се насмеам ако ме скокотне уз тоа
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
гoстин
Сениор Регистриран: 29.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7557 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
se smema nekogas zas mi e ubavo i uzivam so nea uz toa
|
|
|
|
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a beeeeeeeee neeeeee !!!
TAMAN RABOTA sto e tuka smesno...... sakas sve da padne..... i da se dobie pogresen pravec... auuuu nikako toa |
|
Glenn
Сениор Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Многу пати ми се случило да трескаме некои глупости пред да почнеме со парењето и да прснам во смеа отпосле за време секс кога ќе ми текне пак што сме збореле А после активностите уште повеќе ме тера на смеење, едноставно нешто ме тера да правам бош муабети.
Ама кога сме озбилни-озбилни сме Изменето од GlenKlouz - 01.Август.2009 во 12:29 |
|
Beauty fades, dumb is forever
|
|
Внеси реплика | страница 123> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |