|
Од каде јас овде ? |
Внеси реплика | страница 123 6> |
Автор | |
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 08.Февруари.2008 во 18:37 |
Дали сте се понекогаш запрашале: Од каде јас овде? Што правам јас уствари тука ?
Дали го имате она чувство дека (не)припаѓате на тоа место , во тој момент ? Како се однесувате во таква ситуација ? Изменето од mamma - 12.Април.2008 во 16:01 |
|
|
|
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mi se ima sluceno ... i ako osekam deka ne pripadjam tamo ... jas si odam ... |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
koga gledam deka okolinata e neprifatliva,... koga gledam deka ne se chuvstvuvam komotno,... se povlekuvam..... ne sakam da bidam nekade kade shto nema da se chuvstvuvam ubavo.....
|
|
majstorce62
Сениор ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Едоставно, се прилагодувам.Ама полесно ми е да ја прилагодам средината и лугето кон моите сфаќања.
Изменето од majstorce62 - 08.Февруари.2008 во 19:22 |
|
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
|
RUSHKA
Сениор Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Prvin se prasuvam zosto takvo cuvstvo, do mene li e ili do okolinata.Ako e do mene mi uspeva da se prilagodam, no ako e do okolinata definitivno si odam i vo idnina nema sansa da se najdam poftorno na toa mesto.
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ja sekogas sum na pogresno mesto i vo pogresno vreme...koa ke me vidat : - Kaj bas sea naleta !
|
|
fragola
Сениор Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pravec---NAZAD
|
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
Drlja
Сениор Регистриран: 24.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 3373 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
многу пати ми се десило тоа ама back to reality со еден автошамар |
|
|
|
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
PA...KE SE OBIDAM DA SE PRILAGODAM,AKO MISLAM DEKA
NESHTO KE "NAUCHAM",AKO NE....LESI SE VRAKA DOMA... |
|
emkas
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 05.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 398 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mi se ima sluceno taka da se pocuvstvuvam ama brzo napustam takvo mesto kaj sto ne se cuvstvuvam ubavo.
|
|
Eli
Сениор Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Da mi se ima sluceno..koga bev na 40 dena od smrtta na Tose vo Krusevo,na grobot od sok i neveruvanje,100 pati se prasav so baram ja tuka, i zaso sum uopste a ova mesto,za kogo??Celo vreme bev prisutna fizicki ama ne i pihicki..celo vreme se osekav kao da ne pripagam tamu.. toa e samo 1 primer od mnogu drugi..
|
|
majstorce62
Сениор ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сЕКОГАШ КОГА ЌЕ ФРЛАМ НЕКОЈ КОМЕНТАР НА ВЕРОИСПОВЕД СЕ ПРАШУВАМ - ОД КАДЕ ЈАС НА ОВОЈ ФОРУМ?
|
|
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
|
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Се случиле и такви ситуации. Па што правам-ќе се обидам да се убедам дека јас сум ОВДЕ и ТУКА, и дека околностите се тие што се. Се обидувам да се прилагодам (на луѓето, ситуацијата), обично успевам. Но и да не успеам-излез секогаш има, нели (напуштање на ситуацијата) |
|
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|
Внеси реплика | страница 123 6> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |