|
MICHAEL MOORE |
Внеси реплика | страница 123> |
Автор | |
IQ
Сениор Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 03.Февруари.2008 во 21:42 |
go znaete li ovoj chovek? veruvam deka mnogu od vas gi imaat gledano negovite (dokumentarni) filmovi, ili barem eden od niv... ako ste gledale pishete shto mislite za ona shto go pravi. jas mislam deka konechno se najde eden razumen chovek koj gi osvestuva lugeto za mnogu raboti. vo pravo e se shto kazhuva i ima dosta hrabrost. |
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Malku mi e cudno sto ne go utepaa do sega zosto amerikancite ni najmalku ne se demokraticni
|
|
Zajcef
Сениор TOTENKOPF Регистриран: 16.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1252 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Да прави многу добри документарни емисии-мене многу ми се допаднаа Fahrenheit 9/11 и Bowling for Columbine.Многу успешно го исмеа Џорџ Буш
|
|
IQ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
vchera go gledav toj Bowling for Columbine. merilin menson im bil kriv na amerikancite oti ja slushale negovata muzika decata i zatoa otishle vo shkolo i otepae eden kup narod. koja glupost ej.
ama arno im kaza menson, ich ne e glup toj... |
|
Zajcef
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Zajcef
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Можеби Мерелин Менсон лично ама нивните медиуми......
|
|
IQ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne razbrav sho sakas da kazes, deka se glupi mediumite? Изменето од IQ - 03.Февруари.2008 во 22:02 |
|
Zajcef
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
мислев:Можеби Мерилин Менсон лично не ама нивните медиуми......
|
|
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
е човеков го немам гледано многу
и не ми се верува каква храброст има да прикаже такви документарци |
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
Zajcef
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Сакав да кажам претеруваат со нивните црни хроники-се смета дека претераното насилство по телевизиите се криви за тие ,,одлепувања,, и самоубиства на одредени луѓе!
|
|
IQ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
arno kaza MOORE, im go vteruvaat stravot vo koski i taka najlesno gi kontroliraat. a i kaj nas pochna taka, udarna vest: ubistvo! PEDOFILI! prestrelki!... |
|
kocko
Сениор Регистриран: 26.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 420 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
sensei
Сениор Регистриран: 31.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 2005 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мајкл Мур е обичен агитатор. Темите кои ги разработува ги прикажува површно, секогаш изоставува клучни факти и вистини, и со тоа креира погрешна теза.
Пример: во документарецот за 11 септември, целата одговорност и сомнеж ги фрла врз Буш, намерно заобиколувајќи ги неговите хендлери, кој јавно се познати. Председателот на САД(било кој) од секогаш бил потрошна фигура, достапна за одстрел преку медиуми, и корисна за отклонување на гневот на јавноста во погрешна насока. Ете тука Мајкл Мур се покажа како многу корисен за „естаблишментот“. Во секој случај штетен човек. Изменето од sensei - 04.Февруари.2008 во 21:42 |
|
Gods Creative Force enters humanity through a mans love for his wife and desire to raise his family in a wholesome environment. It is reciprocated by a woman receiving his seed-spirit and nurturing it
|
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
MENE ME VOODUSEVI ANIMIRANIOT FILM KOJ E VMETNAT VO "BOWLING IN COLUMBINE"VO KOJ OPISUVA KAKO E NASELUVANA AMERIKA I KAKO NASTANAL STRAVOT KAJ AMERIKANCITE.
BY THE WAY-NELI VI ZALICUVAAT NASITE VESTI NA ONIE VO AMERIKA?
SE E CRNA HRONIKA
|
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
Внеси реплика | страница 123> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |