|
Каква свадба би сакале да имате? |
Внеси реплика | страница <1 345 |
Автор | |
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Свадба не...
Мала журка со нај, најблиските, венчавка и магла на некое егзотично патување... |
|
IQ
Сениор Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
e taka najubavo. ubavite momenti se delat samo so lugje koi navistina ke se raduvaat so nas, a ne nekoi si demek rodnini, sho prv i posleden pat ke gi vidish vo zivotot. edna komshivka taka napravi,pa posle koa i ripna cela familija, pa zoshto mene ne me vikna, pa kako taka, pa rodnini sme ili ne sme, pa se navredile, pa nema da zboruvaat prostokja nevidena. |
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ма нека се лутат ако сакаат, ич не ми дреме за такви...
Во таков момент сакам да бидам само со најблиските... Оние што ќе ја делат истата среќа со мене... Другите не ми се важни... |
|
IQ
Сениор Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
taka e, i za svadbi i za sekakvi drugi svechenosti, samo najbliskite, a ako nekoj se luti sho ne e viknat-neka mu stoi i taka nikogash ne krenal slushalka da te prasha kako si...
|
|
Glenn
Сениор Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Вака сега; јас многу сакав да бидам невеста и бев невеста со долг фустан како Пепелашка,со вел, со сите мастрафи...
Имавме фина регистрација, во матично, со најблиски 10 души роднини и пријатели а по 2 месеца и асли свадба со благослов во црква, ја во фустан нали, па свечен ручек, па журка вечерта. Топ свадба, опуштена максимум 90 луѓе имавме се на се преку целиот ден. Се беше убаво, НО...овој муабет го правев со едно младо невестиче сега пред некој ден...и ги кажав моите убави и неубави искуства од свадбата. Прво имавме непланирани трошоци од типот на некои фаци што ми се правеа поважни од самиот настан, се почувствував на моменти дека сите други се поважни отколку ние двајцата. Обврски околу самите гости кои голем дел пропатуваа 100-тици км за да присуствуваат, и кога заврши се тоа, Јас лично осетив само една голема дупка во нашиот буџет и пријатни сеќавања. Сопругот и ден денес гледа на нашата венчавка само од позитивен аспект. На моменти кога ќе видам некој фин аранжман некаде по с ветот не можам тажно да не се присетам дека можеби требаше сите тие пари да ги потрошиме на себе и само на себе. И да си купиме некој фин нов намештај или да си уплатиме нов автомобил Мојата венчаница сега тажно виси во плакарот и знам дека толку и беше векот-ЕДЕН ДЕН! А нашиот меден месец беше проследен со неколку гости кои дојдоа многу оддалеку и беа наша одговорност да им го осмислиме престојот. Затоа јас би им советувала на тие што сонуваат за свадба да седнат прво и здраво да размислат кои им се приоритетите, зашто најискрено сега ми е криво што ги потрошивме нашите пари и најубави моменти на други луѓе. |
|
Eli
Сениор Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
taka e..sepak togas sakam da gledam faci koi znam deka iskreno ke se raduvaat na mojata sreka..se sl*gam |
|
Човекот секогаш треба да остане човек,без разлика со што се бави и каков успех има..
|
|
LiDivio
Модератор Регистриран: 19.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 7265 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Амди Бајрам: Не сум веќе Кока Кола, сега сум ПелистеркаСвадбата започна пред една недела, а ќе трае до 10 Јуни ! Изменето од Messenger - 27.Мај.2014 во 23:46 |
|
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
|
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
мука ми е кога ќе видам како човек како овој плива во пари небаре нафта ископал во двор, а уште поголема мака ми е кога ќе видам како се трошат (да не навлезам ептен во расистички муабет)
може само да кажам дека на крај Ромите кај мене на врата ќе продолжат да просат, а не кај овој човек што ни денар нема потрошено за својот народ... ама битно на свадба ги поканил, за да видат сите кој е најбоље |
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
Орка
Сениор Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Бре завидлк,божем од пари на народот ова го прави.
Си има човекот мајка во Америка. Нема зима и од парламент да излезе,гледам има афинитети и добри квалитети за wedding planner. А топично би рекол,со што помалце луѓе само најблиските. Надвор од Скопје и не мора десет дена еден викенд доволно е. Изменето од Орка - 28.Мај.2014 во 12:58 |
|
Внеси реплика | страница <1 345 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |